Prahaan ja tšekkiläsyyteen keskittyvä blogi ~ Matkavinkkejä & omia kokemuksia meille rakkaasta Prahasta

16. heinäkuuta 2010

Oi, makkaran ja oluen maa!

Nälkään et pääse kuolemaan.
Mutta Prahassa ja yleensä Tsekkoslovakiassa saat unohtaa kaikki Sydäntautiliiton ja Pohjois-Karjala-projektin suositukset terveellisestä ruokavaliosta. Mikäli et aio muuttaa Tsekkoslovakiaan, saatat selvitä. Siitä on todisteena paikallisväestö, joka tosin on tottunut kokemaan monenlaista.


Kun maistat kioskilla paistettua makkaraa lämpimän oluen kanssa, voit muuttaa käsitystäsi elämästä. Se rouskuu, haisee, kun puraiset, siitä roiskuu rasvaa, viimeinen myyntipäivä on ilmeisesti jo mennyt, myyjä on pessyt kätensä viimeksi toissapäivänä, sanalla sanoen: siinä on jotain! 
Todella unohtumaton elämys.



Tekstiote: Eero Balk & Vladimír Piskor (1990) Ei ainoastaan Prahasta.
Kuvat: Kevään pääsiäisen viettoa Prahassa:
ylin kuva: kadulla grillataan lihaa, 
alin kuva: Vanhan kaupungin tori. Pääsiäismarkkinoiden telttoja, joissa grillataan lihaa, makkaraa. Olutta ja viiniä tarjolla kyytipojaksi.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Karhunkadun Kafka
Blog Design by pipdig