6. syyskuuta 2010

Restaurace Baráčnická Rychta


Ravintola Baráčnická Rychta

Osoite: Malá Strana (Pieni puoli, Linnakukkulan kupeessa), Tržiště 23, Praha 1. Amerikan suurlähetystön aukiolla seisoessasi, valitse oikeanpuoleinen mukulakivinen kadunpätkä: se vie sinut perille. Rakennus itsessään on vaaleankeltainen, ravintolan nimi kadun puoleisella seinällä suurin punaisin kirjaimin kirjoitettuna, tumma puinen ovi kulman takana. Siitä astu sisään.

Tämä kuva on itse otettu; ravintolan katujulkisivu
Tämä vinkki on sinulle, joka haluat syödä hyvin ja hyvää tšekkiruokaa; ehdottomasti kokeilemisen arvoinen paikka. Itse käymme yleensä täällä syömässä joka Prahan reissulla, ainakin kerran. Lisäksi hinnat eivät päätä huimaa. Maanläheinen hyvä tunnelma.

Ravintola sijaitsee pienellä syrjäisellä kadulla, kulman takana. Ensimmäisellä kerralla saattaa olla vaikeahko löytää, mutta hakeminen kannattaa. Ruokasalissa puiset tummat pöydät ja tuolit/penkit. Ruokalista myös englanniksi. Palvelu on hyvää. Lounasaikana sekä illalla paikka on täynnä paikallisia ja puheensorina täyttää paikan ilmapiirin. Paras aika käydä syömässä ajoittuu ehkä n. klo 15-17 väliin, silloin on rauhallisempaa.

Ravintolan kotisivut löytyvät täältä: http://www.baracnickarychta.cz/en


Klikkaa kuvaa suuremmaksi, näet myös karttasijainninTeksti: omaa
Netin kuvat täältä:


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig