25. lokakuuta 2010

Tsekkiläinen valokuvaaja Patrik Bartuška viiden parhaan joukossa Wildlife Photographer of the Year -kilpailussa

Patrik Bartuška ja hänen ottamansa valokuva tiikerihaista,  "It came from the gloom"

Tsekkiläinen Prague Monitor lehti kertoo, että tsekkiläinen valokuvaaja Patrik Bartuška on osallistunut yllä olevalla tiikerihai-valokuvallaan Wildlife Photographer of the Year -kilpailuun, jossa hän on sijoittunut viiden parhaan merenalaisten kuvien joukkoon.  

Bartuška vietti aikaansa noin kaksi kuukautta Australiassa ja kyseinen kuva on otettu sukelluspaikassa viimeisenä hänen Australian päivänään. Luolassa, jossa kuva on otettu, hait pelkäsivät sukeltajien ilmalaitteista pääseviä kuplia, mutta viimein kyseinen otos saatiin otetuksi. 

Patrik Bartuška, 37 v., toimii veroneuvojana, mutta on harrastanut maisema- ja luontokuvausta jo pitkän aikaa. Vedenalaista kuvausta hän on harrastanut vasta tämän vuoden tammikuusta alkaen. Seuraavaksi hän suunnittelee menevänsä Joulusaarille, Australian ja Singaporen välimaastoon, jossa aikoo harrastaa haiden kuvausta lisää. Lisäksi tulevina viikkoina hän valmistautuu matkalle Etelämantereelle, jossa tavoitteena on kuvata jäävuoria ja siellä olevaa meren elämää.


Patrik Bartuška - "Clownfish"


Tekstiote: Prague Monitor
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig