5. tammikuuta 2011

Kevään popkonsertit O2-Areenalla Prahassa
Prahan O2-Areenalla järjestetään kevään aikana useita konsertteja, esiintyjinä mm.

2.3. Kylie Minougue
14.5. Sade
5.6. Roxette
19.6. Bryan Adams
28.6. Judas Priest, Whitesnake,

sekä upea musikaali Abba The Show (15.1.)

O2-Areenan osoite on Českomoravská 17, Praha 9 (linkki karttaan tästä)

Lippuja voit varailla ennakkoon mm. tämän linkin kautta.

O2-Areenan omat kotisivut tästä linkistä.
Kuva täältä: http://www.sportovnikatalog.cz/image/8/o2-arena.jpg
SHARE:

3 kommenttia

 1. Tarkoitus oli lähteä kesäkuussa tuolle Judas Priest/Whitesnake keikalle. Oletko itse ostanut lippuja tuolta kautta? Onko systeemi toiminut luotettavasti?

  VastaaPoista
 2. Prahassa on myös omilla - gigakokoisuudellaan - ansioillaan kunnostautunut Strahov-stadion. Tiedätkö järjestetäänkö siellä yhä konsertteja? Onko se ylipäätään käytössä enää!?

  VastaaPoista
 3. Salmiska: Itse en ole tuota lippusaittia kokeillut, mutta jos kokeilet niin kerro sitten kuinka kävi. Uskon kuitenkin, että toimisi, koska sivujen kautta pystyy tilailemaan lippuja aina urheilupeleistä popkonsertteihin. En osaa sanoa hoitaako esim. Suomessa toimiva Lippupalvelu myös lippuja ulkomailla oleviin konsertteihin, mutta heiltäkin kannattaa kysyä. Luulisi myös, että osaavat kertoa myös, mistä ulkomaisesta nettisivustosta olisi varminta tilailla lippuja.


  Tero: Strahovin stadion on alkujaan rakennettu 1926 jalkapallopelejä varten. Aikojen saatossa sitä on suurennettu ja nykyään katsomoon taitaa mahtua jopa 220 000 ihmistä. Jalkapalloa siellä ei pahemmin (ollenkaan?) enää pelailla vaan stadionia käytetään konsertteihin. Valitettavasti en näin nopeasti Googlettamallakaan löytänyt kevään aikana juuri siellä järjestettäviä konsertteja. Mutta heti jos jostain löydän vinkin, laitan sen tänne. Tutkin asiaa : )

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig