3. helmikuuta 2011

Dobrý Valentýna 14.2.


Kuva täältäEtukäteisinfo: Valentine´s Day in Prague

Praha on mitä romanttisin kaupunki viettää Ystävänpäivää. Tarjolla on esimerkiksi ooppera- ja illallispaketteja, romanttisia illallisia valmiine ruokavaihtoehtoineen eri ravintoloissa, iltaristeily Vltava-joella tai klassisen musiikin konsertteja. 

Jos varailet hotelleja tuolle ajanjaksolle (11 . - 15.2.) saattaa olla, että tietyissä hotelleissakin on mahdollisuus valita ns. Valentine´s Day -paketti. Tähän saattaa kuulua esim. hotellihuoneeseen tuotu kuohuviini tai hintaan sisältyvä pieni "sightseen" kaupungilla. Ja mikä ettei sellaiseen mielellään tarttuisi : )

Mikäli olet Prahassa tuolloin maanantaina 14.2., vaikkapa juuri rakkaasi kanssa, tässäpä muutama pieni vinkki minne mennä:

Ooppera ja illallispaketti

Koe ihana ooppera ja sen päälle romanttinen illallinen yhdessä Prahan parhaimmista ravintoloista. Mukanasi kulkee oma autonkuljettaja autoineen, joka huolehtii kulkemisesta paikoista toiseen. Kuljettaja hakee sinut ja ystäväsi klo 18:10 ilmoittamastasi paikasta. Ooppera alkaa klo 19, paikkoja on kolme, joista valita. Tämän jälkeen kuljettaja vie ruokailemaan johonkin kolmesta ravintolasta, ja sen jälkeen kuljettaa teidät valitsemaanne paikkaan.

Paketin hinta autonkuljettajineen, oopperalippuineen ja ruokailuineen kolmen ruokalajin illallisen kera 3250 - 3950 korunaa / hlö.

Tarkempi info ja varauslomake löytyy tämän linkin alta.

Illtaristeily Vltavalla

Koe joelta päin illan hämärtyminen Prahan kaupungin ylle. Laivalla live-musiikkia ja illallinen. Risteilyn hinnat 790 - 1090 korunaa / hlö.

Tarkempi info ja varauslomake tämän linkin alta.
Klassisen musiikin konsertit

Prahan konserttisalit lukeutuvat Euroopan hienoinpiin. Myös kirkoissa voi nauttia klassisesta musiikista. Ota rakkaasi mukaan ja valitse seuraavasta linkistä oma suosikkisi:

Lippuvaraukset ja info tästä linkistä.
Vanhan kaupungin tori ja Týnin kirkko - kuva täältä
 
Itse viettäisin Ystävänpäivää seuraavasti:

Ensin mentäisiin Vanhassa kaupunginosassa järjestettävään urkukonserttiin, St. Jiljin kirkkoon, jo iltapäivällä klo 16:30, (linkki suoraan tässä).

Sen jälkeen voisikin sitten kävellä johonkin Malá Stranan puolella olevaan romanttiseen ravintolaan (kuten U modre kachnickyyn) ja herkutella kunnolla.

Lopuksi iltakävely Vltavan rannalla laukusta löytyvän kuohuviinipullon kera.

*Huokaus* No, ainahan voi haaveilla : )


Dobrý Valentýna ! = Hyvää Ystävänpäivää !

 Infovinkki: Prague Experience
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig