24. maaliskuuta 2011

Tlustá Koala - Ravintola ja pub australialaiseen tapaan, tsekkiläisillä mausteilla

Sisäänkäynti 23.9.2009.


Tämän ravintolan nimi on suomeksi "Lihava Koala", ja näitä karvaisia söpöläisiä näet heti astuessasi ravintolaan sisään. Niitä istuu katon rajassa, hyllyillä ja ties missä. 

Karvaiset kaverit ovat kuitenkin pehmoleluja, joita mitä ilmeisemmin kantapaikkansa omat asiakkaat ovat tuoneet muistoksi. Yhtä kaikki, tässä paikassa on ollut hyvä käydä parilla oluella ja istumassa hetki; vielä emme ole syöneet, mutta ravintolan oma menu näyttää kyllä herkulliselta ja edulliselta.

Jos koala saisi päättää, tänne se jäisi : )

Ravintolan kyltti kadunpuolen seinässä, 4.4.2010


Koala viittaa Australiaan ja sitähän paikka haluaa antaa asiakkailleen; niin oluissa kuin ruuassakin. Tsekkivaihtoehtoja kuitenkin löytyy kummastakin. Henkilökunta osaa hyvin englantia. 


Ravintolan sisätilaa 4.4.2010

Ovesta sisään astuessasi on edessäsi ensin pubin puoli, mutta käytävää pitkin eteenpäin löytyy myös ravintolatilaa ruokailijoille. Ravintola ei kuitenkaan ole suuren suuri ja ainakin meidän siellä käydessä ruokapöydät ovat olleet täynnä paikallisia ruokailijoita. Tämä kertoo kuitenkin paikasta aina kaiken: jos se kelpaa paikallisille, kelpaa se myös meille !


Ravintola-pubin omat kotisivut löydät tästä linkistä: http://www.tlustakoala.cz/en/aktuality

Pubin puolen seinillä on muuten hauskoja wanhoja peltisiä mainostauluja, joissa mainostetaan erilaisista ruokatarvikkeista alkaen kaikkeen mahdolliseen tavaraan.


Aina on tilaa yhdelle oluelle, myös täällä ! 4.4.2010

Tlustá Koala Restaurace & Pub

Osoite: Senovazna 8, Praha 1 (lähellä Tasavallan aukiota; Namesti Republiky), karttalinkki tässä.
 

Metro: pysäkki Tasavallan aukiolla eli Námesti Republiky (keltainen linja B) ja siitä sitten kävellen pieni matka.

Raitiovaunut: Jindřišská-kadulla ratikat 3, 9, 14 ja 24; jää pois pysäkillä Senovazné námesti (aukio, jossa mm. kirkko torneineen) ja siitä pieni kävelymatka ravintolaan. Tai vaihtoehtoisesti Náměstí Republiky eli Tasavallan aukio, josta ainakin ratikat 8, 14 ja 26 menevät, pysäkkinä sama Tasavallan aukio. Siitä jälleen pieni kävely kulman taa.SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig