18. toukokuuta 2011

Český Pivní festival 2011
Eli  Tšekkiläiset olutfestivaalit Prahassa 28.5.2011 asti. Avoinna päivittäin klo 12 - 24 ja tarjolla on olutta, sekä oluen kyytipoikana grilliherkkuja yms. syötävää. Paikka on Letňanyn Messukeskuksessa, jonne pääsee parhaiten metrolla; info jutun lopussa. 

Nyt jos koskaan olet tähän aikaan Prahassa, käy ihmeessä katsomassa (="juomassa") näitä festivaaleja !

Festivaalimainos - kuva täältä
 
Tämä on suurin gastronominen tapahtuma Tšekeissä ja festareita vietetään jo neljättä kertaa. Tänä vuonna tapahtumaan odotetaan jopa 180 000 kävijää. Matkatoimistot ympäri maan ovat hehkuttaneet tapahtumaa jo pitkään ennen h-hetkeä ja se tuo tullessaan kävijöitä kaikkialta maailmasta. Paikalla on isoja telttoja, joissa on pitkiä pöytiä, joiden ääressä oluen juonti ja ruokailu tapahtuu. Tarjoilijat ovat pukeutuneet erilaisiin tsekkiläisiin kansallispukuihin. Eri panimot esittelevät tuotteitaan, joten tarjontaa ja makuja riittää.

Festivaalialueella juomat ja ruuat maksetaan Tolareilla. Tolar on alueen oma valuutta, jota vaihdetaan joko heti alueelle tultaessa tai sitten ravintoloista.


Olutta ja hyvää seuraa - kuva täältä

Olutfestivaalien omat kotisivut löydät tästä, englanniksi. 

Letňany Exhibition Centre
 
Beranových 667, Praha 9 (karttalinkki tässä).

Parhaiten alueelle pääset metrolla: metrolinja C (punainen linja) ja jää pois pysäkillä Letňany; siitä on pieni kävelymatka festivaalialueelle.
 
Seikkailijat kokeilkoot busseja, paikalle pääset linjoilla nro 110, 140, 166, 186, 195, 210, 233, 348, 351, 365 - jää pois pysäkillä: Letňany Exhibition.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig