4. kesäkuuta 2011

11.6. Hosboda Past - Nyt mukaan auttamaan auttajakoiria !

Tapahtuman mainosjuliste - kuva täältä

Maailmassa on paljon avustajakoiria. Koiria, jotka avustavat esimerkiksi sokeita tai vaikkapa diabeetikkoja haistamalla jo varhain heidän veren sokerin laskunsa ja varoittamalla heitä siitä.

Nyt Prahassa järjestetään konsertti tämänkaltaisten tsekkiläisten avustajakoirien hyväksi. Jos siis olet Prahassa 11.6. tsekkaa alla oleva info ja lähde mukaan hyvään tapahtumaan. Paikalla soittavat bändit eivät ota rahaa palkkana vaan antavat näin oman panoksensa hyvälle asialle. Sisäänpääsy paikalle sen sijaan maksaa 100 korunaa per henkilö (noin 4,50 euroissa). 

Tapahtuma alkaa klo 17 ja paikkana/osoite on U Trati 40, Strašnicen kaupunginosa, Praha 10 (karttalinkki tässä). Parhaiten sinne pääset ehkä raitiovaunulinjalla 22, ja jää pois pysäkillä Nádraží Strašnice. Siitä on pikkuinen kävelymatka paikkaan.

Bändeinä soittavat mm. Kolbend, Chewin`gun, Ora et Labora .... ja monia muita. 

Älkää kysykö, minkälaista musiikkia on tulossa, nyt pitää ostaa sika säkissä ja antaa mennä vaan : )

Tapahtuman kotisivut löydät tuosta alta punaisella värillä tehostettuna ja jotain ruokaakin paikalla voi ostaa näköjään;  ja oluttakin (tottakai). 

Sivut ovat ainoastaan vain tsekinkielellä. Innokkaimmat käyttäkää Googlen-kääntäjäpalvelua, klikkaa: http://www.hospodapast.cz/
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig