1. kesäkuuta 2011

The Globe - Kirjakauppa ja kahvilaTässäpä poikkeamisvinkki teille, jotka olette ihastuneet kirjoihin, kulttuuriin, ruokaan ja elämään yleensä. Kirjakauppa ja kahvila yhdessä; siinäpä se päivä kuluukin mukavasti.The Globe-kirjakauppa on osa Prahan ulkomaalaisyhteisön lähihistoriaa. Sen perustivat vuonna 1993 viisi amerikkalaista. Täältä löydät hyvin vaikkapa matkalukemiseksi englanninkielisiä kirjoja. Lisäksi tarjolla mm. aikakauslehtiä Englannista, Ranskasta, Espanjasta sekä Italiasta. Paikassa on asiakkaiden käytössä nettiyhteys. Mukavilla tuoleilla voit selata ostettavaa tuotetta ja pohtia, haluatko juuri sen.

Kahvilan (tai voisi kutsua jopa ravintolan) puolelta saa kahvilatuotteiden lisäksi raikkaita salaatteja, hampurilaisia, sekä värikkäitä pastoja. Rakennus itsessään on kaunis, yli 100-vuotta vanha. Sisätilat on sisustettu punaisen sävyiseksi.

Sunnuntai-iltaisin paikassa kuulemma järjestetään elokuvailtoja, joita voit katsella kun samalla siemailet lempidrinkkiäsi tai olutta.


Paikan omat kotisivut löydät tästä linkistä: http://www.globebookstore.cz/The Globe
Pštrossova 6, Praha 1, Nové Město eli Uusi puoli (karttalinkki tässä).

Avoinna päivittäin klo 10 - 24.

Parhaiten sinne pääset raitiovaunulla nro 21, jää pois pysäkillä Myslíkova, joka sijaitsee samannimisellä kadulla. Siitä on  kävelymatka kulman taakse, jossa paikka sijaitsee.

Lähin metropysäkki on keltaisen linja B:n Karlovo náměstí. Siitä on muutaman korttelin kävelymatka.
Info: Prague-Stay, Näe ja koe Praha
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig