7. kesäkuuta 2011

Prahan Ruzyne Airport sai arvostetun IATA-palkinnon

Valtion omistama Prahan lentokenttä Ruzyne Ariport on palkittu International Air Transport Association:in (IATA) Eagle-palkinnolla. Toinen palkinnon saaja oli kanadalainen yhtiö, joka hoitaa siviililentoliikennettä Kanadan ilmatilassa.

Prahan lentokentästä mainittiin mm., että se on avoin, tehokas ja ko. yrityksen kanssa on eri maiden lentoyhtiöiden helppo käydä neuvotteluja. Palkinnosta ollaan ylpeitä, että sen sai tällä kertaa "pieni Tsekin valtio", joka palkinnon myötä sai oman tilansa maailman ansioituneimpien lentokenttien keskuudessa, kertoi Miroslav Dvořák, joka toimii valtion liikelaitoksen johtajana.
Hienoa ja onnea ! Prahan lentokenttä onkin yksinkertainen ja helppokulkuinen, joka ainakin näin turistia miellyttää.

Uuden teknologian käyttöönotto oli yksi tekijä lentokentän valinnassa. Prahan lentokenttä on ensimmäinen maailmassa, joka tukee uusien teknologioiden kehittämistä. Vuonna 2010 Prahan lentoasemalla kävi yli 11,5 miljoonaa matkustajaa.  Vaikka Prahan lentokentälle on laajennettu kaksi uutta terminaalia kuluneen vuosikymmenen aikana, siltä puuttuvat yhä  rautatie-, raitiovaunu- tai metroyhteys lentokentän ja kaupungin välillä.  Bussilinjat ovat ainoa julkisen liikenteen yhteys lentokentälle ja Prahan keskustaan.

IATA:n tiedotteen voit lukea tästä linkistä englanniksi.

Uutinen: Prague Monitor
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig