14. kesäkuuta 2011

Pronájem jízdních kol - Vuokraa polkupyörä


Kuva täältä

Kun tuo julkinen liikennelakkokin on tulossa niin mikä ettei vuokraisi polkupyörää päiväksi ja nauttisi maisemista erilailla, vaikka pyöräretkellä eläintarhaan tai muualle kaupungin ulkopuolelle.


Tourist Information Center vuokraa polkupyöriä päiväksi. He vaativat takuumaksun (2000 korunaa), jonka saat takaisin kun palautat polkupyörän. Itse päivävuokran hinta on 350 korunaa (14,50 euroa). Mukaasi saat kaupungin kartan, kupin kahvia, pyöräilykypärän ja ketjullisen pyörälukon. Vuokrausta varten tarvitset voimassa olevan henkilökortin tai passin.

Tourist Information Center
Mostecka 4, Praha 1 (karttalinkki tässä). Lähellä Kaarle siltaa, Malá Stranan puolella.
Praha Bike vuokraa myös pyöriä, sekä järjestää pyöräretkiä kaupunkiin ja sen ulkopuolelle. Tarjolla näyttää olevan mm. Epic Night Tour - illallisen sisältävä pyöräily; mitä se sitten onkaan. Varauksen polkupyöriin voit tehdä myös netin kautta. Myös tandemeita on tarjolla (romanttinen vinkki pariskunnille). Vuokraushinnat 2 tunnista usean päivän vuokrauksiin, hinnat alkaen 200 korunaa (n. 8 euroa). Hintaan lisätään vakuutusmaksu 90 korunaa. Vuokraaja saa mukaansa lukon ja kypärän lisäksi kartan. Ota mukaan ajokortti, henkilökortti tai passi.

Praha Biken omat kotisivut löydät tästä: http://www.prahabike.cz/


Praha Bike
Dlouhá 24, Praha 1 (karttalinkki tässä).


** Muista, että pyörä pitää palauttaa takaisin määräajassa, muutoin seuraa myöhästymismaksu. Pyörää on käytettävä vain normaaliin ajoon ja tavalliseen tapaan; älä lähde kokeilemaan rajua maastopyöräilyä ja muuta hässäkkää. Vuokraaja on velvollinen huolehtimaan pyörästään ja lukitsemaan sen tarkoituksenmukaisesti, sekä estää mahdollisuuksiensa mukaan sen vahingoittumisia. Pyörät on vakuutettu varkauden varalta. Ja mikä tärkeintä: vieras kaupunki, vieras liikennekulttuuri; AJA VAROVASTI !


Lisää infoa asiasta kannattaa käydä kysymässä paikan päältä. Ja sitten menox !


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig