4. lokakuuta 2011

Ghost Tour in Prague eli Kummituskävely PrahassaKuva täältä

Näin syksyn tullen ja pimeään aikaan erilaista kokemusta etsivä suuntaa Prahassa itsensä Kummituskävelylle. Opastetun englanninkielisen kävelyn aikana pääset enemmän sisälle tämän kiehtovan kaupungin historiaan; sen tummiin puoliin ja sävyihin. Ja tämä kaupunki niitä kiehtovia yliluonnollisia tarinoita pitää sisällään enemmäin kuin yhdelle kävelylle riittää aika. Mutta siitä on hyvä aloittaa.

Näitä Kummituskävelyjä tarjotaan varmaan kaupungissa muitakin, mutta tässä yksi vinkki:

McGee´s Ghost Tours tarjoaa kävelyjä Prahan vanhan kaupungin mukulakivisille kaduille ilta-aikaan. Ja näille kävelyille voi mukaan ottaa myös vaikkapa perheen nuorisoa, sillä aivan hirmujuttuja ei kävelyllä kerrota, mutta sellaisia, jotka jäävät varmasti mieliin ja muistoihin, jos jännitystä kaipaa. McGee´s Ghost Tours pitää sisällään nimittäin neljä erilaista kävelyä, joista yksi pubikierros on tarkoitettu vain aikuisille.

Kolme kävelyä ovat nimiltään: "Vanhankaupungin kummitukset ja legendat", "Kaarle-sillan kummitukset"  ja "Prahan linnan pimeä puoli". Näistä tuo viimeisin kestää jopa kolme tuntia, joten varaa hyvät kengät ja avoin mieli mukaan reissuun. Lisäksi aikuisille kuuluva neljäs kävely, "Kummituspubikävely", maksaa 450 korunaa ja pitää sisällään myös hieman ruokaa ja juomaa. Tämä kävely toteutuu vain jos osallistujia on vähintään kymmenen.
Mukaan näille reissuille pääset varaamalla joko liput netin kautta (alla nettiosoite) tai ostamalla ne suoraan Astronomisen kellon oikealta puolelta, Raatihuoneen ala-aulan toimistosta. Sitten mene tapaamispaikalle lippujesi kanssa. Tapaamispaikka, joista kävelyt lähtevät on Vanhankaupungin aukiolla Astronomisen kellon alla. Löydät siitä oppaasi 15 min ennen lähtöhetkeä.  Oppaalla on aukinainen sateenvarjo, jossa lukee firman nimi.

Lisää infoa löydät seuraavilta sivuilta: http://www.mcgeesghosttours.com/


Hyytävää kävelyä !


 

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig