15. tammikuuta 2012

Klobouk hlavy !

Pipopäiset Myyrät näyteikkunalla Prahassa, joulukuu 2011


Lumi ja jäiset tienpinnat ovat vaikeuttaneet matkustamista Tsekin tasavallassa. Ústín alueella, maan luoteisosassa, on tällä hetkellä eniten lunta ja jotkut tiet ovatkin tämän vuoksi suljettuina.  

Tšekin ja Saksan rajanylityspaikka Hora svatého Šebestiána, joka sijaitsee Krušné vuoristossa, on autoliikenteeltä suljetuna huonojen kelien vuoksi.  Viranomaiset ovat myös pyytäneet kuljettajia käyttämään ylimääräistä varovaisuutta ajaessaan D1-moottoritiellä Prahan ja Brnon välillä jäisen tienpinnan takia.

Talvi teettää ongelmia. Lämpötilan Prahassa on kuitenkin ennustettu olevan näinä päivinä - 3 C:n molemmin puolin ja hieman luntakin on luvattu, joten nyt kaupunkiin matkaavien kannattaa ottaa mukaan lämmintä vaatetta ja pipot mukaan.
Info: Prague Radio
SHARE:

2 kommenttia

  1. Reilu pari vuotta sitten olimme joulureissulla Prahassa, oli aikamoinen ylläri, että sielläkin oli silloin ihan oikea talvi! Kun menimme taksilla lentokentältä majapaikkaan, niin auton mittari näytti -17C!! =)

    VastaaPoista
  2. Hui, no siinähän sitten kylmä kävi ns. käsiksi. Me emme ole käyneet Prahassa joulunajan jälkeisellä jaksolla eli kokematta on tammmikuu-maaliskuu välinen aika. Pääsiäisenä ollaan oltu, mutta sehän yleensä osuu juuri huhtikuulle. Pitänee vielä kokeilla tuo oikea talviaika vielä joskus.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig