18. maaliskuuta 2012

Baráčnická Rychta ei petä !
Olen aikaisemminkin kertonut tästä yhdestä Prahan ravintolasuosikistamme (lue juttu tästä), mutta pakkohan se on taas infota tästä paikasta, sillä tämä ei petä !


Ravintolan katujulkisivuaBaráčnická Rychta-ravintolassa vierailimme Mondon Praha matkaoppaan suosittelemana ensimmäisellä Prahan reisullamme vuonna 2005. Lumimyräkkäisestä ulkoilmasta sisäänpäästyämme tämä tšekkiläistyyppinen paikka toivotti meidät tervetulleeksi tummine pöytineen ja herkullisine ruokineen. 

Tuosta ensivisiitistä on kulunut jo aikaa, mutta yhä palaamme tänne syömään silloin kun näillä kulmin kulkiessamme vatsassa kurnii nälkä.Ravintolaa sisältä


Tosin ruoka-annoksista on vuosien myötä tullut ulkonäöllisesti hieman gourmee-tyylistä, mutta maku on yhtä suussa sulavaa kuin ennenkin. Liharuoat varsinkin, kuten pihvit, ovat aina olleet hyviä. Tarjolla on arkipäivisin viikoittain vaihtuva lounaslista, ja tietysti pysyvämpi Menu.


Ruokajuomamme on aina täällä samaa: Urquell.


Saamamme palvelu on aina ollut hyvää ja sujuvaa. Menu löytyy muutamalla eri kielellä, myös tottakai englanniksi.

Perunoista voidaan suositella niitä, joissa on mukana sipulia ja pekonia; nam.
Suuret patterit lämmittävät tilaa talvellakin hyvin


Ravintola sijaitsee hiljaisen kadun varrella, pienen mutkan takana, mutta etsivä löytää: 

Baráčnická Rychta

Tržiště 23, Praha 1 (karttalinkki tässä). 

Amerikan suurlähetystön aukiolla seisoessasi, valitse oikeanpuoleinen mukulakivinen kadunpätkä: se vie sinut perille. Rakennus itsessään on vaaleankeltainen, ravintolan nimi kadun puoleisella seinällä suurin punaisin kirjaimin kirjoitettuna, tumma puinen ovi kulman takana. Siitä astu sisään.
Kuva käyntikortista
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig