19. maaliskuuta 2012

Hard Rock Cafe Prague

Tämä on info teille, jotka haluatte tehdä lomallanne asioita ex-tempore. Me olemme itse tämänkaltaisia ja siksi kerron teille yhden live-musiikkipaikan, jonne voitte mennä iltaa istumaan.

Tämä paikka on täynnä rytmiä ja sykettä: kyse on Hard Rock Cafesta Prahassa. Täällä nimittäin voit kuulla maan livebändejä aina joka viikon keskiviikkoisin ja torstaisin. Prahan Hard Rock Cafen mainoskyltti, syyskuu 2010Prahan Hard Rock Cafe sijaitsee historiallisessa Rottin talossa, jossa muinoin rautakauppias Rott piti myymäläänsä ja nyt tilassa on tämä Rock Cafe, kahvila, hotelli sekä venäläisen taiteen näyttelytila.

Hard Rock Cafe Praguen omilta kotisivuilta voit tsekkailla livebändejä ja muuta asiaan kuuluvaa. Ja täytyy tässä lopuksi mainita, että jos lähipiirissäsi on 10 - 20 vuotiaita, täältä kannattaa ostaa heille tuliaisiksi herkulliset paidat, lippikset tai rintanapit.Rottin talo keskellä, ruskea jossa teksti "Rott"


Paikka vilisee 16 - 25 vuotiaita, mutta mukaan mahtuu aina vähän vanhempaakin väkeä ; )Kyltti syyskuussa 2011


Itse ollaan täällä käyty paitsi tuossa myymälässä, myös ravintolapuolella juomassa parit drinksut. Istuskeltu baaritiskin lähellä ja katseltu vaan.Hauskat Beatles-pikkunuket Cafen seinätaulussaEsimerkiksi keskiviikkona 21.3. paikassa esiintyy Kamila Hübsch klo 20 alkaen.


Paikan kotisivut löydät tästä linkistä: Hard Rock Cafe Prague
Hard Rock Cafe Prague

Králodvorská, Praha 1 (karttalinkki tässä)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig