1. maaliskuuta 2012

Kino Světozor - Kokeilunarvoinen paikka!Nimimerkki "Sonja" vinkkasi erään juttuni kommenttiboksiin, että elokuvateatteri Kino Světozor esittää englanniksi tekstitettyjä filmejä, ja tästä heti kiinnostuneena etsin netistä kyseisen paikan ja laitan tähän nyt infon kaikille teille, joita ehkä leffailta joskus Prahan matkallanne kiinnostaa. 

Kiitos vinkistä Sonja!


Kuva täältä


Kino Světozor sijaitsee vain kulman takana Václavin aukiolta.

Elokuvateatterin omilta kotisivuilta löytyy esimerkiksi päivän näytökset ja vinkit niistä filmeistä, joissa on englanninkielinen tekstitys. 

Kotisivut löydät englanniksi tästä linkistä: http://www.kinosvetozor.cz/en/


Kino Světozor

Vodičkova 41, Praha 1 (karttalinkki tässä)

Raitiovaunupysäkki on muutoin ihan kohdalla: ratikat 3, 9, 14, 24 ja yöratikka 91 menevät Vodičkova-kadulla, jää pois pysäkillä Václavské náměstí‎.

SHARE:

2 kommenttia

  1. Eksyin tähän jostain. Istun 1950-luvun kerrostalon mankelihuoneessa ja yritän synnyttää proosaa. Hauskaa, että jollain on intohimoa ja pitkäjänteisyyttä pitää yllä tällaista. Minulla näitä hyveitä ei ole.

    VastaaPoista
  2. Oi, eikös se ole pikemminkin toisin päin: proosan tuottaminen vaatii pitkäjänteisyyttä, jota taas minulla ei ole, vaikka monta hyvää dekkariaihetta päässäni viriseekin ; )

    Mukava kun löysit tänne; toivottavasti Praha-kärpänen pääsee puraisemaan.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig