31. toukokuuta 2012

Kesän ja syksyn konsertteja PrahassaTässäpä infoa kesällä ja alustavasti myös muutama syksyllä esiintyvistä artisteista Prahassa. 


Neonvalo jazz-boatin katolla


Jos musiikki on sydäntäsi lähellä, kehoitan ehdottomasti katsomaan sivut Ticketpro, josta löytyy vaikka mitä. Näiltä Ticketpron sivuilta saat aina ajantasaisen tiedon siitä, mitä artisteja kaupungissa on tarjolla. 

Mutta tässä muutama musiikkijuttu tälle kesälle ja syksylle (pois jäi monia, katso siis itse nuo Ticketpron sivut):


18.6. Lawrence Brownlee. Tämä on huippujuttu teille, joita kiinnostaa äänen soljuminen kevyesti asteikoista toiseen. Miehen omat kotisivut löydät tästä. Ja lippuja voit ostaa etukäteen tästä linkistä. 

20.6. Sinéad O’Connor. Te kaikki (kuten myös minä) nuoruutensa 1980-luvulla viettäneet muistatte varmasti tämän artistin kappaleen "Nothing compares". Nyt hän esiintyy Prahassa, Lucerna-palatsissa, joka on vain askeleiden päässä Wencelauksen aukiolta. Lippuja voit ostaa tästä linkistä.

25.6. Sting, O2-Areenalla. Tämä mies ei kirjoituksia kaipaa. Te, jotka ymmärrätte tämän, osta liput tästä linkistä.

27.6. Duran Duran esiintyy O2-Areenalla "All you need is now"-konserttikiertueen merkeissä. Nykyisestä kokoonpanosta ja kaverien mietteistä voitte lukea tästä Prague Postin artikkelista. Lippuja tähän konserttiin voi ostaa tästä Sazka Ticketin linkistä.

11.7. Bruce Springsteen ja hänen E Street Band ensimmäistä kertaa kesäisessä ulkoilmakonsertissa Prahassa Synottip areenalla. Liput etukäteen tästä linkistä.

15.7. Marilyn Manson, Wenceslaus-aukiolta vain askeleiden päässä olevalla Lucerna-palatsin esiintymislavalla. Liput etukäteen tästä linkistä.  

27.8. Red Hot Chili Peppers. Tämäkään bändi ei mitään ylistyssanoja kaipaa, fanit voivat tsekata liput tästä linkistä. 

16.9. Coldplay; muuta ei kai tässä voi sanoa, ja liput voi ostaa tämän linkin kautta.

12.11. Diana Krall. Oma ehdoton jazz-artitsti-suosikkini ! Tästä liput naisen konserttiin, Kongresové centrumiin. 


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig