13. kesäkuuta 2012

Restaurace Giardino, viehättävää italialaistunnelmaa




Restaurace Giardino sijaitsee Vinohdradyn kaupunginosassa ja tänne piipahdimme syömään erään kerran kun olimme palailemassa iltamyöhällä takaisin hotelliimme Orioniin.  

Nälkä kurnutteli mahanpohjia ja päätimme etsiä ruokapaikan jostain aivan hotellimme lähettyviltä; löysimme siis tämän.



Giardino vaikutti melko tuoreelta tapaukselta eli ravintola ei varmaankaan ole kovinkaan vanha. Palvelu toimi moitteettomasti mitä ilmeisemmin isäntäväen omin voimin.

Italialaisvaikutteinen ravintola tarjoaa herkullisen menuun ja hyviä viinejä. Ainakin paikalliset olivat löytäneet sinä iltana paikan, sillä tarjolla oli arki-ilta klo 21 aikaan enää pari vapaata pöytää, joista me siis valloitimme toisen.

Ravintolan omat kotisivut löydät tästä (vain tsekin kielellä): http://www.restgiardino.cz/



 
Aina näille uusille yrittäjille toivoo pitkää uraa ja, että asiakkaat löytävät paikan myös toistamiseen. Kilpailu on kuitenkin kovaa ja kuten aikaisemminkin olen todennut: ravintola, jonka tällä reissulla löydät voi ensi kerralla olla jo poissa.

Giardinon ruoka-, palvelu- ja miljöö oli ok, joten mikäli hotellisi sijaitsee näillä kulmin, paikkaa kannattaa ehdottomasti kokeilla.

(Lisäys 14.6.2012, PS: Onhan tämä paikka ollut jo voimissaan vuonna 2008, kun ruokabloggaaja Brewsta on käynyt ravintolassa syömässä ja kirjoittanut siitä Czech Please -blogiinsa. Jutun voitte lukea tästä linkistä.)


Giardino enoteca con cucina

Záhřebská 24, Vinohrady,  Praha 2 (karttalinkki tässä)

Avoinna päivittäin klo 11 - 23.


Raitiovaunu: Francouzcká-kadulla menevät ratikat 4 ja 22, jää pois pysäkillä Jana Masaryka, ja siitä on kävelymatka (pieni) ravintolaan.

Metro: Vihreän linjan (A) pysäkki Náměstí Míru ja tästä pieni kävelymatka ravintolaan.



SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig