8. elokuuta 2012

Hotel U Raka - Entinen teurastajan taloTalon edustalla toukokuussa 2012, taustalla myllynkivet

Nový Světin alueella kävellessään alaspäin  Černínská-katua, saapuu viehättävän talon eteen. Kyltti näyttää rakennuksesta löytyvän hotellin, mutta 1600-luvulla tässä talossa toimi teurastaja ja siinä oli pihan perällä talli, sekä pieni karjalle tarkoitettu navetta. 


Rakennuksen puinen osa, syyskuu 2011


Talon toinen puoli on puuta ja se onkin tiettävästi ainoa puinen rakennus, joka on säilynyt näillä kulmin monista tulipaloista pelastuen. 


Vehreä puu antaa viileää varjoa, toukokuu 2012


Uusi omistaja osti rakennuksen vuonna 1987 ja siihen perustettiin hotelli nimeltä U Raka (Syöpä). Rakennuksen edustalla voi ihailla myllynkiviä ja astioita, jotka muistuttavat taloa joskus asuttaneita ihmisiä.

Hotelli mainostaa itseään romanttisena hotellina ja sitä se varmasti onkin. Sijainti on ihanteellisen rauhallinen, poissa turistivilinöistä. Hotellilta on vain kivenheitto raitiovaunupysäkille, josta pääsee linjalla 22 matkustamaan keskustaan näppärästi.

Hotellin omat kotisivut löydät tästä: http://www.romantikhotel-uraka.cz/english/
 

Kuva sisäpihalta - täältäHotel U Raka

Černínská 10, Nový Svět, Praha 1 (karttalinkki tässä)
Raitiovaunu: Keplerova-kadulla kulkee raitiovaunu nro 22, pysäkki nimeltä Pohořelec on Hotel Savoyn edessä. Siitä on kivenheitto Nový Světiin.SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig