12. elokuuta 2012

Shanti-norsun maalauksia näytteillä 31.8.2012 asti
Eräs Shantin maalaus - kuva täältäPrahan eläintarha esittelee Shanti-norsun tekemiä maalauksia Prahan Smichovin kaupunginosan Marthi Galleriassa. Shanti (ikä 36 v.) onkin Keski-Euroopan ainoa "elefanttitaiteilija", joka on ansainnut jo yli 120 000 korunaa taiteellaan. 
 
Norsun ansaitsemat rahat lahjoitetaan Pinnawalla (Sri Lanka) sijaitsevaan norsujen eläintarhaan, jotta he voisivat ostaa ultraäänilaitteen, joka maksaa paljon. Pinnawa on tärkeä norsujen kasvattaja.
 
Norsun teokset ovat saaneet useita faneja. Niitä kehutaan uskomattomiksi, värikkäiksi ja niiden sanotaan olevan positiivisella tavalla hauskoja.
   
Shanti on intialainen norsu, joka on syntynyt taiteellisten lahjakkuuksien omaavien tähtien alla.Jo 35 vuotta sitten eli vain yksi vuotiaana se oli mukana eräässä roolissa, elokuvassa Taika herra Tau, jossa se esitti vauvanorsu Bimboa. Kaksi vuotta sitten Shanti sai ensikosketuksensa pensseliin ja maaleihin, ja sen jälkeen norsu on nauttinut taiteen tekemisestä.  Kuva näyttelyn avajaisista - kuva täältä
 

Marthi Gallerie

Kauppakeskus Nový Smíchov, Plzeňská 8, Praha 5  (karttalinkki tässä)


Uutinen: Prague Monitor SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig