4. syyskuuta 2012

Terveiset Prahasta !Viikon reissu Prahaan on tehty ja nautittu ihan oikeasta kesästä näin elo-syyskuun vahteessa (lämpötilat + 24 C ...  ja vähän ylikin).

Muutama uusi asia taas koettu; niistä lisää myöhemmin tässä blogissa. Nyt puretaan laukut, laitetaan pesukone pyörimään ja nautitaan kotonaolosta. 

Ikävä jäi Prahaan, mutta sinne päästään taas jonakin päivänä uudestaan!
SHARE:

6 kommenttia

 1. Kiitokset! =)
  Toivottavasti mekin pääsemme vielä tänä vuonna sinne, viimeistään menemme kuitenkin ensi vuoden maaliskuussa... (liian pitkä odotus)

  VastaaPoista
 2. Piti taas lueskella sun kertomuksia, kun omaan (kolmanteen) Prahan matkaan on aikaa tasan 3viikkoa :) Ei malttais millään odottaa...

  VastaaPoista
 3. Kiva kun oot löytänyt näille sivulleni ; ) Niinhän se on, että kaipuu Prahaan jää, jos kaupungin kokee omaksi. Lisäksi sieltä löytää niin paljon kaikkea uutta, että joka matkalla kokee uusia kokemuksia; paikkoja, tilanteita, makuja ja tunnelmia.

  Uutta matkaa on mukava suunnitella, mietiskellä, hakea eri hotelleja ja silleen tunnustella tunnelmaa ... ja tuttun paikkaan taas on mukava palata, ilman jännitystä ja ensialun tuottamaa epäröintiä.

  Silti Prahassa tuntee olevansa kotonaan, mutta kuitenkin aina uudessa ympäristössä; rauhassa ja tutustuen, uutta maistellen, hiljakseen tutustuen.

  VastaaPoista
 4. Piti vielä kysymäni, et mikä/ missä se katu oli, joka oli niin ahdas, että siinä oli ne liikennevalot? Luin kerran juttusi siitä, mutta nyt en enään muista mikä artikkeli se oli.. Tekisi mieli mennä "ahtautumaan" :)

  VastaaPoista
 5. Ahtaat portaat liikennevaloineen löydät Malá Stranan puolelta, kadulta nimeltä U lužického semináře. Kadulla on kaksi puolta, ja niiden keskellä on puisto; valitse Kaarle-sillalta päin tultaessa oikeanpuoleisempi kaduista ja jatka kohti Kafka-museota. Portaat löydät kyllä kun katselet talojen reunuksia ja kohtaat syvennyksen, jossa portaat ovat.

  Aiempi ko. valoista kirjoittamani juttu löytyy tästä: http://karhunkadunkafka.blogspot.fi/2012/01/u-luzickeho-seminare-kadun-pikkuiset.html

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig