6. marraskuuta 2012

Dezert ~ JälkiruokaPrahan matkoillamme me olemme huomanneet, kuinka herkullisia paikalliset kahvit, teet ja kaakaot ovat, mutta myös kuinka herkullisia ovatkaan ravintoloiden jälkiruoat. 

Jäliruoka eli dezert päättää ruokailun arvokkaasti: joskus riittää pelkkä kahvi tai vahvempi espresso, mutta joskus haluaa hieman lisäksi jotain makeaa. 


Tässä paikassa, Nové Meston puolella, käyty kahdesti syömässä


Niin monta herkullista annosta on jäänyt näiden vajaan kymmenen vuoden aikana kuvaamatta, mutta tässä muutama jälkkäri tarjolla! Klikkaamalla ravintolan nimeä, löydät siitä kertovan jutun, josta löytyy osoite yms.

Moment pochoutky mezi, hetki herkkujen parissa!Tuplaespresso ja sitruunainen juustokakku kirsikkakastikkeella. Restaurant U Červeného Kola.

 Ohuet ananasrenkaat kera makean vaahdon, lisäksi makea masariinileivos. Restaurant Essensia.
Kahvi Wieniläisittäin eli Café á la Wien, Restaurace Baráčnická Rychta
 


Kahvi  Hotel Pařízin tapaan: Café á la Paris, Café  PařízTuplaespresso ja konjakki, Restaurant Nad Královskou oborou
 


Kadulta ostettu lämmin kanelikierrepulla ; ) ... tai ruokailun jälkeisen hetken kävelyn jälkeen seuraavassa pysähdyspaikassa nautittu olut!


SHARE:

5 kommenttia

 1. Olisi mukavaa, jos kirjoittaist Le Palais hotellin menun kokemuksistanne. Ruuasta, tarjoilusta jne. Eikös tämä ravintola ole, ja on ollut Michelin opaan suosituslistalla jo useamman vuoden? Hinnat ja tyytyväisyys /kuvat annoksista jne. kiitos-

  VastaaPoista
 2. Teidän ottamat valokuvat on mukavia ja hyviä. Kun käy vahemmissa saiteissa niin "kuva täältä" on hävinnyt kokonaan joissakin kirjoituksiss.

  piison

  VastaaPoista
 3. Kirjoittelen menuusta tarkemmin kun ehdin.

  Jep, toiset kuvat häviävät ja syy on se, että ne on otettu netistä, eivätkä ole omia kuvia. Kun kyseisen kuvan "haltija" haluaa kuvansa poistaa julkisista välineistä, ne häipyvät myös näistä minun jutuistani. Harmillista, mutta näin kävisi myös omille kuvilleni jos ne netistä poistaisin. Mutta on paljon juttuja, joista ei tietenkään itselläni ole aiheeseen sopivaa kuvaa, siksi käytän netin tarjontaa näiltä osin hyväkseni.

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvä tämä blogi. Komppaan edellistä tosta ruoka jutusta. LOISTAVAT kuvat olitte ottaneet tanssivan talon ruoka-annoksista..super...siis näkemys/analyysi annoksista ja todella hienot kuvat!!! kiitos.

  VastaaPoista
 5. Kiitos!

  Monesti huomataan ottaa kamera esiin vasta siinä vaiheessa, kun alkuruoka on jo syöty ja pääruoastakin osa; näin ollen eipä jää paljonkaan kuvattavaa ; )

  Siksi monista ravintolavinkeistä, joissa kerron, että tässä paikassa ollaan käyty, ei ole ruokakuvia, koska matkaajilla on ollut kova nälkä. Tällöin ei kuvia ole otettu vaan syöty ja nautittu olosta, sekä mahan täyttymisestä herkullisella ruoalla.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig