28. marraskuuta 2012

Hluboké ticho, délka neznámá ...Hyvät lukijani ja uudet tuttavuudet,

nyt on aika jättää blogikirjoittelu hetkeksi, sillä aika on rajallista. Olen ollut itsekin pahoillani siitä, että en ole ehtinyt tänne kirjoittelemaan enää tänä syksynä yhtä ahkerasti kuin aikaisemmin. Syynä ovat kiireet omassa elämässä; näin joskus käy.

Nyt siis sanon: "Hluboké ticho, délka neznámá ..." eli "Hiljaisuus, pituus tuntematon ...".

En sulje blogia, sillä saatan palata tänne eräänä päivänä ja jatkaa taas siitä, mihin viimeksi jäin. Lisäksi täältä löytyy hyviä vinkkejä, esimerkiksi ravintoloita Prahan matkaa suunnitteleville (sivun oikea laita, "Tagit"), sekä paljon muuta tietoa, jota lukijat ehkä haluavat lukea yhä edelleen.

Kiitos siis tässä vaiheessa tämän elämänvaiheen kanssani jakaneille, osin myös vakituisille lukijoilleni, mutta myös ihan kaikille tämän blogin löytäneille!

Toivotan teille hyvää, turvallista ja lämmintä joulun odotusta, rauhaisaa joulunaikaa & menestyksekästä uutta-vuotta 2013 !

Palataan,

Anne
SHARE:

6 kommenttia

 1. Hei!
  Suuri kiitos, että olet jaksanut bloggailla upeasta kaupungista.Tammikuussa menossa Prahaan toista kertaa ja taas tulin hakemaan täältä vinkkejä.
  Surullista, mutta ymmärrettävää, että blogi jää lepäämään Ruususen unta. Ensimmäisestä Prahan matkasta saatiin tosi paljon irti juuri sinun blogisi ansiosta.
  Hyvää jatkoa sinulle. Toivottavasti joskus saamme vaikka matkaraportin Prahasta tai muuten kuulumisiasi.

  Terveisin
  -Turisti-

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi, että blogiini olet löytänyt! Tammikuu on varmasti hyvää aikaa tutustua Prahaan; ainakaan mitään suuria turistihässäköitä ei varmaankaan löydä eli kohteisiin pääsee mukavasti sisään ja kaduilla kulkeminen helpottuu. Tosin, alennusmyynnit ovat sielläkin heti joulun jälkeen, jotka jatkuvat aina helmikuulle asti. Mukavaa Prahan matkan odotusta ja hyvää matkaa Sinulle tähän ihanaan kaupunkiin, joka ottaa matkalaiset vastaan ihan mihin vuodenaikaan tahansa aina yhtä ystävällisesti ; )

  VastaaPoista
 3. Harmitus, että vetäytyt pois!!! T: Päivittin Blogissasi vieraillut

  VastaaPoista
 4. Blogi jää auki, joten kaikkia vanhoja juttuja aina vuodesta 2010 voi käydä lueskelemassa. Tosin jotkut kuvat, jotka eivät ole omia otoksia vaan netistä lainattuja, ovat saattaneet hävitä, mutta tekstit pysyvät ; )

  VastaaPoista
 5. Hyvää lepoaikaa, Anne! Ymmärrän fiiliksesi täysin. Toivottavasti palaat vielä kiinnostavine juttuinesi. :) Kiitos kaikesta tähän asti koetusta.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Johanna. Vierailen sinun blogissasi ja fiilistelen sieltä Tsekkitunnelmia ; )

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig