11. heinäkuuta 2013

Kesäinen tervehdys !

Hei vain kaikki! 

Pitkä aika onkin kulunut, etten tänne blogiin ole mitään kirjoittanut. Nyt kun muutama teistä oli kommentoinut AAA-taksin kokemuksiaan Prahasta, ajattelin tännekin muutaman sanan kirjoittaa. Mukava, että täällä blogissa on kuitenkin vierailtu, vaikka itse olenkin ollut poissa-tilassa pitkään. 
Me vierailimme Prahassa toukokuussa ja ilmat olivat kovin kylmät. Meille osui ensimmäistä kertaa kaikista Prahan matkoistamme erityisen tuuliset ja viileät alkukesäiset säät. Olimme varustautuneet matkaan Suomen lämpimien olojen mukaisesti, ja takkia, sekä pitkähihaista (käsineistä puhumattakaan) tuli kyllä ikävä! Onneksi mukana oli takit ja vähän t-paitaa lämpimämpää vaatetusta, mutta flunssanhan sieltä sitten mukanani toin. Reissu oli kyllä ihana, kuten kaikki Prahan reissut ovat olleet.

 

 
Viettäkäähän te ihanaa kesää ja haaveilkaa/varailkaa Prahan matkoja!

Terkuin, Anne
 

SHARE:

2 kommenttia

  1. Olipa kiva huomata, että olet palannut taas sorvin äärelle! Käskyäsi on noudatettu ja olemme varanneet jälleen matkan Prahaan syyskuulle :) Nyt suunnitelmissa tutustua Pilsner Uruguellin panimoon, kuuluisiin olut tupiin ja näiden vastapainoksi perusteellinen linna-alueen tutkiminen sekä varsinkin Waldsteinin puutarhan ja puutarhan koluaminen. Siinä onkin taas urakkaa 5päivälle.. Toivottavasti säät suosivat, kuten viime syksynäkin!
    Tellu

    VastaaPoista
  2. Vieläkö kirjoitat tätä Blogia?

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig