27. marraskuuta 2014

Kevät ja pääsiäinen Prahassa 2015 - Prague Easter markets 2015

Ensi kevääseen on vielä aikaa, mutta te, jotka jo suunnittelette kevään lomia infoan tässä tulevista Prahan pääsiäismarkkinoista.

Pääsiäisen aika on Prahassa vähän samankaltainen kuin joulunaika: erilaisia markkinatapahtumia aukioilla, kojuissa myydään grillattua lihaa ja makkaraa, tarjolla on kuumaa viiniä & olutta, ostettavana on paitsi pääsiäiskoristeita ja -tuotteita, myös perinteisiä käsityötuotteita, sekä paljon paljon muuta.

Markkina-aika on 21. maaliskuuta - 12. huhtikuuta 2015. Suurimmat markkinat ovat kuten joulunakin: Vanhankaupungin- ja Venceslauksen aukioilla (Staroměstské náměstí ja Václavské náměstí). > Lisää tästä linkistä !

Ja moni teistä on varmaankin tutkaillut Norwegianin Prahan lentoja. Heillä näyttääkin olevan lentoja tuohon aikaan myynnissä (Helsinki-Praha) melko edullisesti: lähdöt maaliskuulla alkaen 49 euroa ja paluut kalleimmillaan 89 euroa. Lentoajat ovat hieman myöhäiset, mutta näitäkin kannattaa vertailla muiden muassa.


Translation:
It is a long time to next spring,but you who are already planning a spring holidays in Prague, there is a little info about the Prague Easter markets.
The Prague Easter markets display handcrafted goods, all manner of food and drink, and showcase the wonderful old customs of a traditional Czech Easter. So enjoy the bright colours of spring, browse the stalls and sample hearty local fare. The Prague Easter markets are open every day from 21st March-12th April 2015 at the Old Town Square and Wenceslas Square (Staroměstské náměstí and Václavské náměstí). - More about this link!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig