3. joulukuuta 2014

Kahvilla (jälleen) ja kuvailemassa kattojen yllä
Vielä yksi "kahvilla kattojen yllä"-vinkki, liittyen eiliseen Hotel Prince-juttuun.

Yökerho ja disko Duplex toimii Venceslauksen aukiolla. Me päätimme käydä katsomassa, josko sieltä saisi hyviä kuvia otetuksi ja etsimme aulan, josta oli hissikyyti aivan ylös asti. Päiväsaikaan disko oli tyhjä, mutta suuntasimme kauniina kevätpäivänä sen avoimelle terassille.

Kohta jo tarjoilija tulikin ja joimme kahvit Prahan kattojen yllä kuvaten aukion tapahtumia hetken ajan. Paikan ruokalistalta löytyy myös pientä syötävää, jos nälättää.

Vinkki siis teille, kuvaamisesta pitäville ja erilaisia kuvakulmia etsiville! Palvelusta taas miinusta, nuori naistarjoilija oli ehkä tuplasti enemmän kylmäkiskoinen kuin prahalaiset yleensä (viileään palvelukäytäntöön täällä kannattaa tottua, se on maan tapana). Kahvit olivat perus-espressot, ihan ok. Muista paikan tuotteista ei tällä kertaa kokemuksia. Enemmänkin disko ja sen ravintola on tietysti drinkkipaikka kuin kahvittelun.

Ja tottakai, melkein unohtui: Duplex vinkkinä tietysti yökerhoista ja diskonjytkeestä pitäville! Paikka taitaa olla melkoisen suosittu, ainakin nuoremman, alle kolmikymppisen väen keskuudessa.
Osoite / Address

Duplex
Václavské náměstí 21 (karttalinkki, map link)
Avoinna päivittäin klo 11-23 / Open every day 11 am to 23 pm.

Kotisivut tässä, homepages here.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig