7. joulukuuta 2014

Prahan lumoa; kyselyn tuokset - The inquery results


 


Minulla oli auki hyvin pienimuotoinen kysely tuossa sivun oikeassa laidassa kolmisen viikkoa. Ajattelin, että saisin vähän tietää minkälaisia te täällä blogissa kävijät olisitte? Siis hyvin ylimalkaisesti tosin. Lähinnä minua kiinnosti se, kuinka moni täällä kävijöistä on sellaisia, joille Praha olisi kaupunkina tuntematon tai tuttu?

Kiitos kaikille vastaajille!

Ja lyhyet tulokset tässä: yllätyksekseni eniten täällä käy etsimässä tietoa tai muuten vain näitä juttuja lukemassa teistä vastaajista ne, joille Prahasta on tullut jo hiukan (ja enemmältikin) tuttu matkakohde! 

Prahassa oli käyty vierailemassa enemmän kuin kaksi kertaa ja 37 % vastaajista oli käynyt Prahassa useita kertoja. Vähiten täällä oli vieraillut lukijoita tai kyselyyn olivat vastanneet ne, joille Praha oli vielä tuntematon; vain 2 %.

Tulos oli sen vuoksi itselleni yllätys, että luulin enemmistön olevan juuri teitä, jotka etsitte tietoa Prahasta, ajatellen tekevänne sinne vielä joskus lomamatkan. Että Praha olisi uusi kohde.

Lisäksi toinen kysymys antoi tuloksen, että Prahassa on kiinnostavaa "kaikki kaupungissa yhteensä"; 64 % vastaajista totesi näin.

Lyhyesti ja ytimekkäästi tulosten yhteenvetona:
Praha on kokonaisvaltainen kokemus historioineen, rakennuksineen ja tunnelmineen, että sinne haluaa palata uudestaan! Siihen jää vain kiinni.

Translation:
I had  a small-scale survey in right side of the screen. Mainly I was interested in: how many of you are those, which Prague would be unknown or familiar?  And to my surprise, most of you are those, whom Prague has become familiar, and you who had been visited in more than two times in Prague. The result was therefore a surprise to myself, that I thought that the majority of you  would be those, who are looking for information about Prague, thinking to  go sometimes to Prague.  Prague is an interested in all of total;   64% of respondents said that. Summarized of the results: Prague is an experience by it´s  histories, buildings and an atmosphere, that there wants to go back again!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig