9. joulukuuta 2014

Tsekkiläisiä ruokaohjeita: videosivut, Facebook-sivusto, ruokablogi ja pari kirjaa - Tips: links to a Czech recipes
Nyt tulee teille muutama vinkki, josta etsiä tsekkiläisiä ruokaohjeita ja reseptejä. Kaikki ovat noin nopeasti selaten melkoisen yksinkertaisia toteuttaa ja tarvikkeita/ainesosia saa täältä Suomestakin, joten nyt kaikki ruokaintoilijat ei kun vain kokeilemaan!


Translation:
Now comes a few tips where you can search in a Czech recipes.


Kuva sivuston


Ensimmäisenä esittelyssä sivusto (kuva yllä), jossa on tarjolla ohjeita videoklippeineen. Klikkaamalla aina sivustossa olevan ruokaohjeen kuvan alla olevaa linkkiä "[Continue reading]", löydät koko ohjeen tarvikkeineen ja video-ohjeistuksineen. Tämä oli löytö ja sivut ovat mielestäni hyvät. Tällainen yksinkertaista englantia taitavakin osaa kääntäjän tai sanakirjan avulla suomentaa reseptit. Sivuston löydät tästä:  http://www.czechcookbook.com/


Translation:
The first presentation (photo above):  the pages serves the food recipes instructions in video clips.  Click a link " [Continue reading]", you will find the recipe and video with instructions. You will find it here: http://www.czechcookbook.com/Kuva tästä sivustosta


Sitten te, jotka olette Facebookissa, käykäähän täällä: Czech Cookbook. Ilmeisesti tuon yllä olevan samaisen naisen pitämä Facesivusto, ainakin logo näytti olevan sama. Sivuille saattaa olla mahdollisuus liittää myös omia kuvia ja tekstejä, miten ohje oli sujunut, en tiedä.


Translation:
Then you who are on the Facebook, click here: Czech Cookbook.  Maybe this is a same woman who kept by previous site, because the logo seemed to be the same. 
Kuva täältä


Ja kolmantena vinkki tsekkiläiseen ruokablogiin, tässä ohjeita vaikkapa knöödeleihin: http://czechcookbook.blogspot.fi/Translation:
And the third tip is a Czech food blog, here's the instructions like a Dumplings: http://czechcookbook.blogspot.fi/Kuva Amazon.com


Teille joilla englanti taipuu tai jaksatte suomennella ohjeita, sitten pari Amazon.com sivuilla tarjolla olevat kaksi ruokaohjekirjaa, klikkaa:  Best Czech Cooking. , sekä toinen ruokaohjekirja The Czechoslovak Cookbook. Olen itse joskus jonkun kirjan tuolta tilannut, eikä ole huonoa sanottavaa toimitukseen liittyen.


Translation:
And last a couple tips:  the two recipe books, click on the Best Czech Cooking, as well as another food Manual The Czechoslovak Cookbook. Nyt tuli nälkä : )

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig