30. joulukuuta 2014

Viimeiset vuoden 2014 lyhyet uutispalat & uuden vuoden toivotukset!
Eilen, 29.12.2014, tuli kuluneeksi 25 vuotta siitä kun Václav Havelista tuli maan ensimmäinen ei-kommunistivaltion presidentti. Hänen silloin lausuma valansa meni näin: "Lupaan kunniani ja omantuntoni kautta olla uskollinen Tšekkoslovakian tasavallalle. Aion työskennellä kansakunnan hyvinvoinnin- sekä  kansallisuuksien hyväksi, jotka elävät siinä. Aion työskennellä kansan tahdon, ihmisten etujen, perustuslain sekä muiden lakien mukaisesti." (Praha Radio)

Vihdoin ja viimein kylmennyt ilma on tuonut lunta Tšekkiin, sekä samalla iloa lapsille, jotka tällä hetkellä nauttivat joululomastaan. Kodittomille kuitenkin pakkanen on vaarallinen varsinkin öisin kun lämpötila laskee selvästi alle nollan. Siksi erilaisten hyväntekeväisyysjärjestöt ympäri maata ovat alkaneet turvaamaan erilaisia ​​väliaikaisia ​​suojia, joissa kodittomat voi selvitä kylmässä. (Praha Radio)

Ja lopuksi 10 vinkkiä siihen, kuinka voit selviytyä Prahassa uuden vuoden yön väkijoukoista tekemällä jotain aivan muuta kuin katsomalla raketteja ja koikkelehtimalla humalaisessa väkijoukossa: klikkaa linkkiin tästä.

Tässäpä tämä vuosi! 

Katsotaan mitä ensi vuosi tuo tullessaan, sitä ennen haluan toivottaa teille kaikille 

Turvallista ja onnellista uutta vuotta 2015!

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig