20. joulukuuta 2014

Vinotéka Lucerna - Viinilasillisella hevospatsaan allaLucerna pasaasista (Pasáž Lucerna) kenties ihan oma juttu myöhemmin, mutta tässä vinkki mukavasta viinibaarista, jonka löysimme sattumalta ja paikka tuntui hyvältä.
 
Cellarius vína z celého on pieni viinibaari ja klubi. Lisäksi yritys myy viinejä netissä. Prahassa näitä saman yrityksen alla olevia viinibaareja on kolme: Vinotéka Budečská, Vinotéka Lucerna, sekä Gourmet Černošice viinibaari ja kahvila.

Cellarius tarjoaa yli 1300 eri viinilajia eri puolilta maailmaa ja on erikoistunut tuomaan yksinoikeudella maahan mm. Chileläistä Vina Morande -merkkiä ja Rioja-Azabachea Espanjasta. Cellarius-klubilaiset saavat 50 % alennuksen ostoksistaan.Kuva www.cellarius.cz
 
Lucerna pasaasin Vinotéka Lucerna on Prahan vanhimpia viinibaareja. Viinilasillisen kera voit nauttia juustoja ja makkaroita paikan omasta valikoimasta. Lisäksi täällä on oma pieni viinikellari, josta voit ostaa vaikkapa Prahan oman Vinohradyn alueen viinejä. Paikka on pieni, ja hyllyt notkuvat toinen toistaan upeampia viinilajeja.


Kuva Cellarius.cz

 
Pasaasin käytävällä on muutama pöytä tuoleineen, jossa voi istua hetken (kuten me teimme), nautiskella lasillisen viiniä kera juustojen, ja katsella pasaasissa kulkevia ihmisiä. Paikka sijaitsee aivan katosta roikkuvan hevospatsaan luona.

Tänne tulemme vielä palaamaan ja silloin aion ottaa myös muutaman kuvan. Nyt tuli kuvailtua vain David Černýn hevosta ja kaunista pasaasia. Palvelu oli erinomaista, samoin juomamme viinit.

Yrityksen kotisivut tässä ja erikseen juuri tuo kyseinen Vinotéka Lucerna löytyy tästä linkistä. Valitettavasti sivut ovat maan omalla kielellä, mutta kuvia ja tuotteita voi aina ihastella.

 

Vinotéka Lucerna
Pasáž Lucerna
Štěpánská 61, Praha 1 (karttalinkki/map link)

Avoinna:

Ma-Pe klo 9:30 - 21:00
La klo 11:00 - 20:00
Su klo 13:00 - 19:00

Raitiovaunut: Vodičkova-kadulla menevät linjat 3, 9, 14, 20 ja 24 - jää pois pysäkillä Václavské náměstí.

Metro: vihreä linja A tai keltainen linja B - jää pois pysäkillä  MůstekSHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig