24. tammikuuta 2015

Juustoja ja portviiniä; Wine & Tapas bar Monarch, toinen otto


 
 
Toinen käyntimme tapas- ja viinibaari Monarchissa oli yhtä hyvä kuin ensimmäinenkin. Ensimmäisestä kerrasta voit lukea tästä. Näin ollen emme pettyneet.
Tosin, otimme saman juustolautasen kuin viimeksikin (valikoiman tsekkiläisiä juustoja) ja se oli jälleen oman makumme mukainen.
Viiniksi valikoitui tällä kertaa portviini, joka sekin sopi mainiosti juustojen kylkeen.
Juustolautanen on koristeltu hauskasti, keskellä on pieni kulho viikunahilloketta ja juustojen ympärillä on cashew-pähkinöitä ja isoja sulttaanirusinoita. Nam.

Mutta mukava oli taas istuskella lounasajan jälkeen tässä paikassa.
Meillä on nyt kaksi hyvää kokemuskertaa tästä paikasta, siksi kiinnostuinkin hakemaan Tripadvisorin kautta muiden ihmisten mielipiteitä Monarchista ja sieltähän niitä löytyi; kokemuksista oli suurin osa hyviä, mutta muutama huonokin mahtui mukaan.
Niinhän se on, että makuja on monenlaisia, mutta kun avoimin mielin kulkee ja on itse ystävällinen muita kohtaan, suurin osa kokemuksista on positiivisia.

Joku tuolla Tripadvisorissa nimittäin valitti, että oli saanut viiniä liian vähän kuin normaalisti muissa samankaltaisissa paikoissa. Kuten huomaatte tuosta ensimmäisen jutun kuvastani, mielestäni viiniä on aivan sopivasti. Viineissähän tuo 12 - 14 cl on normaali viiniannos ellei muuta pyydä tarjoilijalta. Myös tässä jutussa näkyvä portviini on normaali väkevien viinien annos eli 8 - 12 cl.

Moni asia riippuu omasta asenteesta; muistakaamme myös, että maassa maan tavalla.
Katsotaan, mitä saamme seuraavalla kerralla; tänne vielä palataan!
Osoite/address:

Wine bar Monarch

Na Perštýně 349/15, Staré Město, Praha 1 (karttalinkki tässä / maplink here)

 


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig