Prahaan ja tšekkiläsyyteen keskittyvä blogi ~ Matkavinkkejä & omia kokemuksia meille rakkaasta Prahasta

9. helmikuuta 2015

Hotel Kampa ja hetki Ritarisalin tunnelmassa



Monissa Prahan hotelleista toimii myös ravintola. Tänne Hotelli Kampan ravintolaan kannattaa pistäytyä, sillä sen miljöö on mielenkiintoinen ja vie hetkeksi ritariaikaan!




Aviomieheni löysi kyseisen paikan surffaillessaan netissä ja ihastui ravintolasta olleisiin kuviin. Niinpä sitten seuraavalla Prahan käyntikerralla etsimme paikan ja kävimme tutustumassa tähän kauniiseen rakennukseen.

Olimme liikkeellä vatsat täynnä, joten emme ruokailleet, nautimme vain (jälleen kerran) yhdet oluet ja lasin viiniä, mutta ensi visiitillä on pakko tulla uudestaan näiden kauniiden vanhojen holvikaarien alle ja käydä kokeilemassa ravintolan ruokalistaa.


Hotelli Kampa on neljän tähden hotelli. Se sijaitsee kauniissa ja historiallisessa Malá Stranan kaupunginosassa. Itse rakennus on todella vanha, 1700-luvulta.

Tämä kuvissa oleva sali, Ritarisali nimeltään, on ollut ennen ratsastushalli; kyllä vain!



Paikan omat kotisivut kertovat Ritarisalin olevan yksi Prahan vetovoimaisimmista ravintoloista. Houkuttelevuutta lisäävät salin koristelut: historialliset aseet, ritaripuvut, viirit ja kauniit holvikatot. Keskiaikaista tunnelmaa korostetaan ajan musiikilla iltaisin ja jos ruokailet täällä illalla, itse ritarit ja tanssijat saattavat piipahtaa paikalle.




Ihasteltuamme kyseistä salia siirryimme sen viereiseen baariin.




Baari on tshekkiläisen yksinkertainen, mutta kuitenkin täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia, kuten kauniit paikkaan sopivat baarituolit.



Onko teillä paikasta kokemuksia? Ilmoitelkaahan kommenttiboksiin. Me aiomme tulla tänne syömään jollakin seuraavalla Praha-visiitillä, katsotaan miltä tuntuu ja maistuu!




Osoite/address:

Hotel Kampa

Všehrdova 16, Praha 1 (karttalinkki / map link)


Kotisivut tässä / Homepages here



SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Karhunkadun Kafka
Blog Design by pipdig