6. maaliskuuta 2015

Suomen suurlähetystö Praha - Embassy of Finland, Prague


Olen aikaisemmin vinkannut myös tästä eli Suomen suurlähetystöstä Prahassa. Mutta laitetaan kaikille uusille lukijoille ja teille muilekin pieni info uudemman kerran:Translation:
I am sorry, this is only for finnish, but you will look this link: Embassy of Finland. Suurlähetystö edustaa Suomea ja sen keskeisimpänä tehtävänä on ylläpitää ja kehittää maittemme välisiä suhteita, sekä edistää Suomen menestystä ja tunnettavuutta Tsekin tasavallassa.

Suurlähetystö seuraa myös Tsekin poliittista ja taloudellista kehitystä sekä maan EU-politiikkaa ja sen kantojen muodostusta. Suurlähetystö valvoo Suomen ja suomalaisten etuja Tsekissä sekä tukee vienninedistämistä ja suomalaisyritysten toimintaa maassa. 


Tukea ja turvaa matkailija saa suurlähetystöstä. Turistien silmin sinne voi ottaa yhteyttä jos esimerkiksi passi katoaa, joutuu sairaalaan ja pitää hoitaa asioita, tai jos sattuu vielä jotain ikävämpää. Muutoinkin hätätilanteita varten kannattaa katsoa oheinen sivu, klikkaa tästä "Konsulipalvelut".


Muistattehan tallettaa omiin puhelimiinne Suomen ulkoministeriön puhelinnumeron, jossa ollaan aina paikalla 24 h: numero on +358 9 1605 5551. 

Numero siis palvelee suomalaista matkailijaa ihan missä maailmankolkassa vain, ei pelkästään Prahassa. Jos tapahtuu matkalla jotakin vakavaa, tuonne voi ottaa yhteyttä, palvelun saa aina omalla suomenkielellään.


 


Ja omatoimimatkailijoita kehotetaan tekemään ulkoministeriölle matkustusilmoitus. 

Tällöin Suomesta saadaan lähetettyä antamaasi puhelinnumeroon vaikkapa tiedotteen matkapaikkaasi kohtaavasta tulvasta tai muusta luonnonkatastrofista / hätätilanteesta. Me omatoimimatkailijoina olemme aina tehneet tuonne ilmoituksen ollessamme maailmalla omin nokkinemme enemmän kuin kolme päivää. Varotoimi sekin.

Näiltä sivuilta voi Prahan tai Tsekin -matkailija lukea myös maan matkustustiedotteita, linkki tässä.

Turvallista matkaa teille jokaiselle!


Suomen suurlähetystö Praha, osoite:

Embassy of Finland
Hellichova 1
11800 Prague 1
The Czech Republic (karttalinkki tässä)

Puh. +420-2511 77251
Fax: +420-2511 77241
Sähköposti: sanomat.pra@formin.fi
Verkkosivut: www.finland.cz
Facebook: www.facebook.com/FinnishEmbassyPrague

Asiakaspalvelu: ma-pe 9.00-12.00

Päivystys: +358-9-1605 5551


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig