27. toukokuuta 2015

Jarní pozdravy z Prahy!
Terveisiä toukokuisesta Prahasta! 

Vietimme siellä viisi mukavaa kaupunkilomapäivää, keskiviikosta maanantaihin. Prahassa omenapuut ja syreenit ovat jo kukkineet, hevoskastanjapuut kukkivat viimeisiään. Ilmat olivat suotuisat, välillä oli pilvessä ja välillä paistoi aurinko. Ihmiset kulkivat lyhythihaisissa paidoissa ja nilkat sukista paljaina. Kesäiset kelit siis.

Nyt ensimmäistä kertaa lensimme Prahaan Norwegianin lennoilla. Meno illalla oli ihan ok, sai rauhassa pakata matkalaukut ja jättää koti kuntoon paluuta varten. Paluu takaisin oli myös myöhemmin eli kone lähti Prahasta maanantai-iltana klo 20:50, Suomen maaperällä oltiin klo 00:20 paikallista aikaa. 

Maanantaina Prahassa oli hyvä keli, joten kävelimme ja kuljimme koko tuon viimeisen matkapäivän matkalaukkujemme jäädessä hotellin säilytykseen. Onneksi ilma oli suotuista, sillä ajattelimme kuinka olisimmekaan viettäneet nuo tunnit vesisateen saattelemina. Lisäksi tuohon myöhäiseen paluuseen liittyy myös vielä kotimatka, kolmen tunnin automatka Helsinki-Vantaalta kotikaupunkiin. Mutta muutoin ei huonoa sanottavaa, positiivinen kuva jäi lentoyhtiöstä kaikin puolin.

Hieno reissu taas kerran. Kunhan saan valokuvat järjestykseen (553 kpl) niin saadaan uusia juttuja kehiin!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig