7. kesäkuuta 2015

18th Respect Festival - Prahassa 13. - 14.6.2015
Te, jotka olette Prahassa ensi viikonloppuna 13.-14.6.2015 ja kaipaatte vähän musiikkifestaritunnelmaa, suunnatkaahan näille:

Jo 18:nen kerran järjestetään Respect Festivaali, joka tuo tarjolle musiikkia ympäri maailman. Artistit ovat valittu niin, että he eivät vielä tässä maassa ole aikasemmin esiintyneet. Näille Ladronka-puistossa järjestettäville festareille ovat tervettulleita ihan kaiken ikäiset, vauvasta vaariin, koiriakaan unohtamatta. Koirat pääsevät festivaalialueelle mukaan hihnassa ja kuonokoppaa suositellaan.
 
Päivän lippu per henkilö lauantaina tai sunnuntaina maksaa 470 korunaa (n. 17 euroa). Jos innostut molempiin päiviin, lipun hinta on 570 korunaa (n. 21 euroa).  Lapset alle 15-vuotiaat pääsevät festareille ilmaiseksi. Lippuja voit ostaa etukäteen tästä linkistä.
 
Lauantaina puistokonsertti alkaa klo 14, jatkuen myöhäiseen iltaan. Artisteina Paolo Angeli, Lula Pena, Susheela Raman, Salif Keita ja Abavuki.
 
Sunnuntaina aloitetaan klo 13:30 ja artistit järjestyksessä tässä: The Pyramids, Lo Cor De La Plana, Spiro, Amadou et Miriam ja Parno Graszt.
 
Artistit saattavat kuulostaa oudoilta ja ennen kuulemattomilta, mutta kaunista kesäpäivää paikkaan kannattaa lähteä viettämään, sekä kokemaan jotain erilaista ja ainutlaatuista. Omia eväitä voi ottaa mukaan, mutta tarjolla on myös ostettavaa syötävää ja juotavaa kuten prahalaiseen tapaan kuuluu.
 
Ladronka-puiston löydät tästä karttalinkistä. Festivaalialue sijaitsee Tomanova-kadun ja Rozýnova-kadun risteyksessä, puistossa.
 
Ja miten sinne julkisilla pääsee:
 
Raitiovaunut: Tomanova-kadulla menevät linjat 22 ja 25 > jää pois pysäkillä Rozýnova.
 
Metro: Vihreä linja A > jää pois pysäkillä Hradčanská ja jatka siitä vielä raitiovaunulla 25 > jää pois pysäkillä Rozýnova.
 
Respect Festivaalin omat kotisivut englanniksi löydät tästä, sieltä löytyy mm. lipunmyynti,  esiityvät artistit ja paljon muuta. Ja kartta on tärkeä, siitä näkee paikan sijainnin! Sekin löytyy sieltä About festival-otsikon kautta ja "How to get there" -otsikon alta.
 
 

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig