1. kesäkuuta 2015

Open Air -konsertti 24.6.2015 - Sulosäveliä hempeään kesäpäivään tai -iltaan Hradčanyn aukiollaPraha on siitä hieno kohde turistillekin, että sieltä löydät vaikka mitä mukavaa (siis minne mennä ja mitä tehdä), ja mikä upeinta: aivan ilmaiseksi! Tässä siis yksi näistä kulttuuripaloista, vinkiksi kesäkuun lopun matkailijoille:

Tshekin Filharmoninen orkesteri antaa tunnelmapalojaan kulttuurinnälkäisille kuuljoilleen Prahan linna-alueella ilmaisessa Open Air -konsertissaan keskiviikkona 24.6.2015 Tarkempi paikka on Hradčanyn aukio, joka sijaitsee aivan Prahan linnan edustalla, pääportin luona.

Konsertteja on kaksi, joista toinen järjestetään iltapäivällä klo 15-18, sekä toinen iltakonsertti, alkaen klo 20:20. Suuntaa siis kulkusi kuuntelemaan sulosäveliä historialliseen miljööseen kera omien eväiden. Mikäs sen upeampaa tunnelmoida tätä kaunista kaupunkia, kun nauttia hyvästä musiikista, parista lasillisesta kuohuviiniä ja tuoreita mansikoita, sekä seurasta, miljöötä unohtamatta.

Ohjelmiston, mitä se pitää siis sisällään, voit käydä lukaisemassa tästä. Sieltä löydät sekä iltapäivän-, että illan musikkitarjonnan. Lisäksi päivän artistit esitellään.

Mutta muista mennä paikalle ajoissa, sinne pyrkii varmaan moni muukin!

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig