10. elokuuta 2015

Elokuun 2015 tärpit Prahaan eli minne mennä?

Pieni tauko teki hyvää ja täällä ollaan taas kertomassa Prahan matkavinkkejä, sekä vähän muutakin asian vierestä. Mukavaa, että olette jaksaneet käydä tutustumassa sivujen tarjontaan koko kesän ajan. Kiitos teille siitä!

Elokuun illat alkavat tummua ja saavat Prahan kauniisti sinisen, ja keltaisen lailla hehkumaan. Kaunis kaupunki alkaa hiljalleen siirtyä syksyn aikaan. Iltakävelyt ovat näillä historiallisilla kaduilla henkeäsalpaavan kauniit, linnakukkulan ja Malá Stranan valojen piirtyessä Vltava-joen tummiin aaltoihin.

Muistutuksena kuitenkin teille, jotka näin elokuun aikana pistäydytte kaupunkilomalle Prahaan: elokuu on Keski- ja Etelä-Euroopan lomakuukausi, joten turisteja on yhä liikkeellä paljon. Matkailijavirrat rauhoittuvat syyskuun aikana, jolloin kaupungissa on taasen mukavampi kuljeskella yhä lämpimien säiden saattelemana. 

Syyskuu onkin yksi meidän oma suosikkikuukautemme Prahassa vierailuun: päivisin säät ovat Suomen kesän kaltaiset, lämpöä on riittänyt yleensä yli +20 asteen ja aurinko paistanut, iltaisin taas kaupunki verhoutuu illan pimeyteen ja valojen kauneuteen.
Mutta oheen linkitän Expats.cz-sivujen infon, mitä hauskaa elokuussa on Prahassa luvassa. Itse bongasin ainakin yhden hauskan vinkin:

Elokuun 22. päivänä järjestettävä "Vinyyli-päivä" eli Vinyl Only Day:n, joka tarjoaa"niitä levylautasilla soitettavia mustia vinyylilevyjä" paitsi kuunneltavaksi, myös ostettavaksi. Paikan osoite Cihelná 4, Malá Strana eli Pienellä puolella (karttalinkki).

Musiikkia ja teatteria, sekä taidenäyttelyitä elokuussa: klikkaa vinkit tästä.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig