28. elokuuta 2015

Viime hetken vinkki tälle viikonlopulle: sunnuntain jäätelöfestarit!www.prague.eu


Voi ei, tämä jäätelön ystävä huokailee, ollapa juuri nyt Prahassa! Siellä nimittäin järjestetään ylihuomenna jäätelöfestivaalit. Ja kun säätiedotus lupailee +30 C lämpötiloja, mikä sen oivallisempaa kuin viilentää itseään herkullisella jäätelöllä.

Eli ottakaahan nopea vinkki tästä te, jotka Prahassa juuri nyt olette ja satutte näitä blogin sivuja vilkaisemaan:


Ice Cream Festival -nimellä kulkeva tapahtuma pidetään Holešovicen kaupunginosassa sijaitsevalla Výstaviště Expo-alueella sunnuntaina 30.8.2015, klo 10 - 20.

Liput festarialueelle maksavat 110 korunaa / hlö. Paikalla on yli 40 eri jäätelöntuottajaa ja tasting-tyyppisiä annoksia voi herkutella mm. seuraavilta tuottajilta: Carte d'OrCafé Amato, Haagen-Dazs, Cacao Praha, Acaimania, Creme de la Crème, Fruitisimo, Gelati Ice Caffe ja Fruta Libre, yms.

Tarjolla on siis edulliseen hintaan pieniä tastingeja ja niitähän kannattaa maistella! 

Herkullisia kuvia ja muuta asiaan liittyvää voit kurkata festivaalin omilta nettisivuilta tästä (muuttuvat myös englanninkielisiksi kun vähän vierittää sivua alaspäin) tai Facebook-sivustolta.Alukuperäinen kuva: pragueicecreamfestival.cz - itse tuunattu
Tähän loppuun ei voi vain kun todeta, että "ooh" & "nam". Ja tännehän on helppo tulla, raitiovaunupysäkki on aivan alueen edessä.Osoite:

Výstaviště Holešovice (karttalinkki tässä)

Raitiovaunut 6, 12, 17 ja 24 ajavat kohteen editse, jää pois pysäkillä Výstaviště Holešovice, joka on aivan Expo-alueen edustalla.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig