5. lokakuuta 2015

Lokakuussa Kädentaitojen markkinatTässä menovinkki teille, jotka olette lokakuun lopulla Prahassa:


Lauantaina 24.10.2015 Uudella kaupungintalolla eli Novoměstská radnice, joka sijaitseee kävelymatkan päässä Václavin aukiolta, voi tehdä löytöjä vaikkapa joulupunkin konttiin. Täällä kannattaa pistäytyä ostoksilla tai muuten vain ihailemassa kaikkea mitä käsityöläismarkkinat pitävät sisällään. Tarjolla turkis- ja neuleasusteita, nukkeja, koruja, yms.

Myyjiä on 17:stä eri alueelta Tshekin maalta, joten tarjontaa riittää. Ja samalla pääsee katsastamaan itse tuon kaupungintalon; sekin nähtävyys itsessään. Sisäänpääsy on ilmainen. Aukiolo klo 10 - 18. Lisätietoa maan omalla kielellä tästä.


Osoite:

Novoměstská radnice

Karlovo náměstí 1, Praha 2 - Nové město eli Uusi puoli (karttalinkki)

SHARE:

4 kommenttia

 1. Kerro mulle jos tiedät mikä on se kuulutus joka kuuluu Terezenin kaupungissa kovaäänisistä esim 5.10. klo 16.30? Onko se joku historiaan kuuluva juttu vai mikä ? Oli aika pelottava kun se alkoi marssimusiikilla ja sitten naisääni puhui jotain ja se kuului koko kaupungissa.
  kysyy epätitoinen Camilla

  VastaaPoista
 2. Kerro mulle jos tiedät mikä on se kuulutus joka kuuluu Terezenin kaupungissa kovaäänisistä esim 5.10. klo 16.30? Onko se joku historiaan kuuluva juttu vai mikä ? Oli aika pelottava kun se alkoi marssimusiikilla ja sitten naisääni puhui jotain ja se kuului koko kaupungissa.
  kysyy epätitoinen Camilla

  VastaaPoista
 3. No hei! Tästä kuulutuksesta en kyllä tiedä mitään. Muistaakseni meidän Terezin-vierailulla emme kuulleet moista. Liittyisiköhän johonkin tiettyyn päivään (esim. vuosipäivä tms) tai viikonpäivään (esim. sunnuntai?) tai jotain sellaista. Oletko katsonut kaupungin omilta kotisivuilta, jos sieltä löytyisi vinkkiä? Kokeilepas tätä linkkiä mitä sieltä löytyisi: http://www.terezin.cz/en/index.asp


  VastaaPoista
 4. Ja PS: löysin Terezinin Facebook-sivuilta päivityksen 5.10.2015, jossa animaatio-video "perheestä, joka katosi". Ei hajuakaan liittyisikö tähän, mutta kurkkaapas sekin myös: https://www.facebook.com/TerezinMemorial

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig