HEL- PRG ... and other stories

8. marraskuuta 2015

Joulunajan ruokailupöytävaraukset; nyt alkaa olla jo kiire!
Kaikki ravintolat eivät ole joulunpyhinä avoinna Prahassa, kuten eivät kaikki liikkeetkään. Tähän siis tulee joulumatkalaisen varautua. Mutta vatsa on tärkeämpi täyttää, ostoksia ehtii tehdä muulloinkin; eikös vain.

Nyt alkaa olla viimeisiä hetkiä, jolloin kannattaa olla yhteyksissä omiin lempiravintoloihin sähköpostitse ja kysellä heidän aukioloajoistaan tuolloin, sekä pöytävarauksistaan. Reippaimmat tarttuvat puhelimeen ja kysyvät sitä kautta, sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot löytyvät suosikkiravintolojenne nettisivujen kautta.

Mutta te, jotka olette jo epätoivoisia, tämä on teille:  Jos hotellinne ei järjestä erityistä lounas- ja/tai illallisruokailua tai, jos ette vielä ole tehneet pöytävarauksia mieliravintoloihinne, annan teille linkin muutamiin joulunaikaan avoinna oleviin ravintoloihin, jonne voi netin kautta tehdä varaukset.

Suuri osa listatuista ko. ravintoloista tarjoaa siis useamman ruokalajin menuuta, älkää siksi pelästykö hintoja. Ja vielä: ravintoloista näyttää löytyvän paljon niitä, joissa me emme ole koskaan ruokailleet, joten mitään arviointia en voi tässä antaa. Näissä ostaa sitten vähän kuin "sian säkissä".

Mutta jos tässä vaiheessa ette ole saaneet vielä ruokailujanne joulunpyhille varattua, oljenkorsi on tässä: 

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blog Design Created by pipdig