10. joulukuuta 2015

Soppaa tarjolla! - Festival Polévky 19.12.2015
Kun on tarpeeksi kävellyt talvikelillä ulkona, nauttinut ehkä lasillisen kuumaa viiniä matkan varrella, alkaa vihdoin olla tarvetta myös toiselle lämpimälle: kuumalle keitolle. Mikäli kävelypäivä sattuu olemaan lauantai 19.12.2015, kannattaa suunnata jalat kohti tuota prahalaisten "mustanmäen toria" eli Holešovická tržnice -markkina-aluetta ja hallissa sijaitsevaa myyntikojua numero 13: siellä on tarjolla kuumaa keittoa!

Kalakeitosta Borsh-keittoon, ja jotakin vielä siltä väliltä, näitä pääset maistamaan ja hetkeksi lämmittelemään, että taas jaksaa jatkaa matkaa.

Infossa lukee, että tarjolla on 16 eri soppakattilaa. Keittolautasen hintaa ei löydy, mutta en usko sen olevan kovinkaan korkea kun kerran Tshekissä ollaan.

Lähde siis kurkkaamaan markkinatunnelmaa! Ja jos et vielä ole tällä alueella käynyt tutustumassa, nyt siihen tarjoutuu samalla myös hyvä mahdollisuus. Täältä löydät vaikka mitä.

Soppa-päivälle kyhätyt Facebook-sivut löydät tästä.


Osoite:

Holešovická tržnice (karttalinkki)

Parhaiten pääset tänne raitiovaunulla, sillä pysäkki on miltei markkina-alueen edessä, Bubenské nábřeží -kadulla. Linjat 1 ja 14 menevät tästä ohi, jää pois pysäkillä Pražská tržnice.


Kuva/Photo


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig