12. elokuuta 2016

Metro-info päivitetty


Vihdoin, jos näin voi sanoa, olen saanut päivitetyksi luetuimman juttuni:


Tuota metro-infoa on käyty lukemassa koko blogin historian aikana kaikkein eniten. Sen alkuperäinen julkaisupäivä on 24.8.2011 ja Prahan metroverkko on kirjoituksen jälkeen kasvanut vihreän linja A:n uuden neljän pysäkin verran. Prahan metroverkko pitää sisällään tällä hetkellä 57 metroasemaa. Aika oli siis päivittää kyseinen juttu, koska se tuntuu olevan tärkeä teille lukijoille. Eniten siitä saa ensikerran Prahaan matkaava tai henkilö, joka ei koskaan ole käyttänyt metroa. Tässä pitänee myöntää myös omalta osaltani, että vasta ensimmäisellä Prahan käyntikerralla vuonna 2005 itsekin käytin metroa ensimmäistä kertaa elämässäni.

Tällä hetkellä käyn läpi kaikki Prahan matkoilta otetut sadat kuvamme ja yritän saada ne johonkin järjestykseen eri teemoittain.

Seuraavana päivitysvuoroon tulee toiseksi luetuin juttu eli tshekkiläistä ruokaa -koskeva. Infoan kun sekin on ajantasalla.

Hyvää viikonloppua! Tsempatkaa suomalaisia ja tshekkiläisiä olympialaisissa.SHARE:

2 kommenttia

 1. Hei, paljon kiitoksia blogistasi! Olen menossa syyskuussa Prahaan ja tämä blogi aarreaitta, aina löytyy jotain kiinnostavaa. Siis kiitos hienosta blogista ja kauniista kuvista. Eija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Pyrin kirjoittamaan vähän laidasta laitaan, joten jutut on joskus poimittu netistä, joskus omia kokemuksia on mukava jakaa.

   Ihanaa Prahan-matkan suunnittelua!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig