23. syyskuuta 2016

Burger`s Friends - Vaihtoehto hampurilaisaterialleSinne tänne on viime aikoina tupsahdellut uudenlaisia hampurilaispaikkoja, jotka kaikki eivät kuulu mihinkään tiettyyn ketjuun vaan ovat itsellisiä ja tarjoavat vaihtoehdon hieman erilaisuutta etsivälle.

Tämä löydös, Burger´s Friends, osui matkamme varrelle Prahassa Na Příkopě-kadulla iltakävelyllä. Kiinnitimme huomiota Pánská-pasaasin edustalla ulkona seisovaan mainosständiin ja kun hieman nälkäkin oli, päätimme mennä tutustumaan hampurilaisravintolan tarjontaan.

Burger´s Friends mainostaa itseään isoilla herkullisilla naudanlihahampurilaisilla, mutta kasvissyöjiä tai kalahampurilaisistakaan pitäviä ei olla unohdettu. Listalta löytyy lisäksi erilaisia salaatteja ja keittoja. Raaka-aineet ovat tuoreita ja kotitekoiset isot ranskalaiset on tehty maan omista perunoista.

Aviomieheni otti listalta Burger´s Friends Burgerin, joka tarjoiltiin isoilla itsetehdyillä ranskalaisilla ja dippikastikkeeksi hän valikoi chilikastikkeen. Itse otin salaatin grillatulla kanalla. Hyvää oli ja täyttävää.

Paikka on avoinna päivittäin klo 11 -22 ja sen kotisivut menuineen (valitettavasti vain Tshekin kielellä) löytyy tästä.


Osoite:

Burger´s Friends
Pánská pasáž
Na Příkopě 23, Praha 1 (karttalinkki)


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig