29. syyskuuta 2016

Dominikánsky Dvůr - Zemský pivovar / Olutfestivaalit 30.9. - 1.10.2016
Syksyn viinifestivaalit alkavat olla hiljakseen lopussa, nyt siirrytään olueen! Mikäli olet Prahassa tulevana viikonloppuna ja pienpanimoiden tuotteet ovat suosikkejasi, otahan tästä nopea viime hetken vinkki mukaasi.

Prahan Braníkin kaupunginosassa sijaitsee historiallinen rakennus Dominikánsky Dvůr (suom. "Dominikaaninen tuomioistuin") ja sieltä löytää pubin nimeltä Zemský pivovar (joka myös tekee omaa olutta): täällä järjestetään tulevana perjantaina ja lauantaina olutfestivaalit. Sisäänpääsymaksu on 50 korunaa, mutta jos haluat tulla käymään molempina päivinä, lipun hinta on 80 korunaa.

Tarjolla on ostettavien ja maisteltavien oluiden, sekä ruoan lisäksi musiikkia; esiintyjinä Cotton Gang ja Kate Powers.

Festivaaleilla tarjolla seuraavia maan omien pienpanimoiden oluita: Zemský Pivovar, Německý Host, Pivovar Antoš, Pivovar Krčín, Horácký Pivovar, Pivovar Bad Flash, Krkonošsky Medvěd, Pivovar Monopol, Podřípský Pivovar, Pivovar Lobeč, Pivovar Hendrych.

Paikan omat kotisivut löydät tästä. 

Panimo-Pub tuntuu ja näyttää sellaiselta, että pitänee ottaa osoite talteen seuraavaa omaa Prahan matkaa silmällä pitäen; tänne pitää päästä tutustumaan!

Avoinna kumpaisenakin päivänä klo 16 - 24.

Osoite:
Dominikánsky Dvůr - Zemský pivovar
Branická 44/44, Praha 4 (karttalinkki)

Miten mennä:
Raitiovaunut: linjat 2, 3, 17 ja 21 - Jää pois pysäkillä Přístaviště, siitä on pienoinen kävelymatka Branická -katua pitkin kohteeseen.

Bussit:  170, 196, 197 ja 501 - Jää pois pysäkillä U Staré pošty ja kävele kohteeseen, ei pitkä matka, on aivan "kulman takana".

Kuva logosta: täältä


SHARE:

2 kommenttia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig