13. syyskuuta 2016

Zažít město jinak - The Different City Experience Festival 17.9.2016Prahassa kyllä keksitään aiheita antamaan arkeenkin pieniä hauskoja juttuja, kuten tästäkin taas näkyy:

Nyt juhlistetaan naapuruussuhteita ja julkista tilaa tapahtumalla Zažít město jinak (The Different City Experience Festival) eli vapaasti käännettynä Erilainen kaupunkikokemusfestivaali (tai jotain sinnepäin). 

Prahassa ja 18:ssa muussakin Tshekin kaupungissa järjestetään 17.9.2016 tapahtuma klo 10 - 22, jossa ihmiset voivat tutustua toisiinsa erilaisten esitysten ja osallistumisen kera. Ja tämä festari ei olekaan ihan juuri keksitty vaan tapahtumaa vietetään jo 11:sta kerran!

Tarjolla ainakin liitupiirtelyitä asfalttiin, laulua ja soitantaa, taikureita tai jonglööriesityksiä - joku puhaltelee suuria saippuakuplia ja haluaa lapset mukaan toimintaan, jossain toisaalla askarrellaan viirejä ja koristeita kaunistamaan katukuvaa - löydät istumapaikkoja, jossa voi lukea kirjaa, neuloa tai vain tarkkailla ympärillä olevaa menoa - joku on saattanut leipoa kakkuja tai muita pieniä herkkuja, joku toinen myy itsevalmistamaansa limonadia.

Paikoille ovat tervetulleita niin alueen asukkaat kuin kaikki muutkin kynnelle kykenevät.

Tapahtumapaikkoja on ympäri kaupunkia, eri aukioilla ja tiloissa, joissa se on mahdollista järjestää. Lisää tietoa ennen h-hetkeä saat alla olevien Facebook-sivujen kautta.

Siis sekaan vain jos kävelymatkasi varrelta tapahtuma tupsahtaa eteen, kuvia edellisvuosien tapahtumasta voit katsella tästä Googlen kuvalinkistä.

 
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig