13. joulukuuta 2016

Sananen loppuvuoteen 2016Vuosi 2016 alkaa tulla päätökseensä ja uutta odotellaan vaihtuvaksi. On ollut mukava kirjoitella näitä pieniä juttujä tänne blogiini aina silloin tällöin ja muutamat teistä lukijoista ovat uskaltautuneet niitä kommentoimaankin - se on ollut positiivista!

Osa teistä on käynyt Prahassa tämän vuoden aikana, osa teistä suunnittelee vasta matkaa ihan eka kertaa tähän kauniiseen kaupunkiin. Älkää te ensikertalaiset epäröikö - lähtekää Prahaan ja nauttikaa!


Kuten aiemmin kertoilinkin, täällä on juttujen postaileminen hiljentynyt loppuvuotta kohden. Yksi suurin syy on opiskeluni, jota teen oman työn ohessa. Toisinaan tänne juttujen etsiminen ja niistä kirjoittaminen, sekä valokuvien lisäily vie yllättävän paljon aikaa, ja sen ajan käytän tällä hetkellä opiskeluun liittyvään kirjoittamiseen. 

Kuitenkin kaikki tieto siitä, mitä Prahassa juuri nyt tapahtuu tai omien kokemusten tänne teille jakaminen, on tuottanut itselleni kaikkina näinä vuosina todella paljon iloa! Plussana on tietysti se, että olen saanut sukeltaa kaupungin historiaankin hieman "normaali-turistipintaa" syvemmälle.


En paljoakaan ole näiden  vuosien aikana itsestäni täällä blogissa paljastanut, sillä Praha ja Tshekki näyttelevät tässä blogissa pääosaa; myös tulevaisuudessa. Osa teistä on kuitenkin ollut lukijana tälle blogille jo pitkän aikaa, joten ehkäpä ensi vuonna jotakin itseeni liittyvää voisin yhden jutun verran kirjoitella; katsotaan. 

Mukava on ollut silti nähdä, että Te käytte täällä blogissani tasaisin väliajoin. Tähän taas taitaa suurimpana syynä olla Praha-matkailu. Heittämällä Googleen jotakin Prahaan liittyvää, jossain vaiheessa tämä blogini ja sen jokin juttu hakuun liittyen näkyy ruudulla, ja sitä kautta ihmiset ovatkin tänne löytäneet. - Kiitos siitä!

Nyt hiljennytään täällä ruudun toisella puolella ja alla olevan "Joulukortin" myötä toivotan kaikille teille ihanaa, rauhaisaa ja tunnelmallista joulun aikaa - Palataan vuonna 2017! 

Terkuin, Anne
SHARE:

6 kommenttia

 1. Mukava lukea näitä sivuja! Lähetin vinkin näistä sivuista/blogista veljenpojalleni, joka opiskelee Prahassa. Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, mukava kuulla : ) Hyvää Joulua sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2017! Kiitos blogista. Eksyin tänne suunnitellessani Prahan matkaa, joka toteutui syyskuussa kuluvana vuonna. Monta hyvää vinkkiä olen täältä saanut. Blogi jäi kirjanmerkkeihini. Toivottavasti palaan Prahaan joskus. Eija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos! Ihanaa joulunaikaa sinullekin ja innostusta uuden Praha-matkan suunnitteluun : )

   Poista
 4. Kiitos blogistasi. Olemme käyneet kaupungissa jo kolme kertaa, aina kylläkin kesällä. Nyt olemme menossa sinne ensimmäistä kertaa jouluna. Odotamme paljon reissultamme: vanhan kaupungin tunnelmaa, kirkkokonserttia, hyvää ruokaa, kiireettömyyttä ja kuumia juomia. Kuviesi perusteella sukellamme todelliseen joulukaupunkiin. Rauhallista joulua sinullekin! T.Kirsi

  VastaaPoista
 5. Oi, kuinka ihanalta kuulostaakaan joulumatkanne Prahaan! Toivottavasti ilmat ovat (tai olivat) suht ok. Tunnelmallista joulua sinullekin!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig