5. maaliskuuta 2017

Tulossa: Pääsiäismarkkinat 2017


Moni keskieuroopanmatkaaja valitsee matka-ajankohdakseen joulun tai pääsiäisen. Eikä ihme, sillä juuri nuo kyseiset loma-ajat antavatkin silmille paljon mukavaa ja kaunista katseltavaa kun kaupungit on koristeltuina ja ihmisiä hellitään niin ruoan kuin musiikin suhteen.

Tänä vuonna 2017 pääsiäismarkkinat vietetään Prahassa 1. - 23. huhtikuuta. 

Useat valmiit kaupunkilomien pakettimatkat ovat varmaankin jo buukattuina täyteen, mutta omatoimimatkaajalle löytyy vielä niin lento- kuin hotellipaikkojakin.

Mikäli siis kutkuttaa lähteä tutkailemaan Prahan pääsiäismarkkinoita - täältä näytetään vihreää valoa! Huomioi kuitenkin, että turistejakin on ko. ajankohtana tuplamäärä.

Infoilen lisää eri pääsiäisajan tapahtumista kunhan kevät tästä etenee.SHARE:

4 kommenttia

 1. Hei Anne! Olen lähdössä Prahaan 2.4. kuudeksi päiväksi. Mukava tietää, että laitat vinkkejä pääsiäisen seudun tapahtumista�� terveisin Soili

  VastaaPoista
 2. Kiitos, ja mukavaa Praha-matkan suunnittelua - ja tietysti itse matkaa : )

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Kevät ja Praha, mikä lyömätön yhdistelmä! Nyt jo minullakin 6kerta -7vuoden sisällä :). Lähtöön enää 4päivää!! Tällä kertaa otetaan vauhtia Salzburgista ja Prahaan saavutaan junalla 5.4, keskelle Pääsiäishumua! Rakastan Pääsiäistä ja kevään tuloa!! Liekö syy siinä, että olen syntynyt Pääsiäisenä ;)Sääkin näyttää ennustusten mukaan aurinkoiselta! Kiitos taasen ihanan inspiroivista jutuista! Terveisin Teija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillähän onkin hieno loma tulossa! Keski-Euroopassa onkin kevät jo pidemmällä kuin täällä Pohjolassa. Toivottavasti siellä jo hedelmä- ja magoliapuut ovat kukassa tai ainakin pienillä nupuilla. Ja kyllä, kevät on ihanaa aikaa kun kaikki kasvillisuus heräilee pitkästä talviunesta.

   Hyvää lomaa!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig