Prahaan ja tšekkiläsyyteen keskittyvä blogi ~ Matkavinkkejä & omia kokemuksia meille rakkaasta Prahasta

5. maaliskuuta 2017

Tulossa: Pääsiäismarkkinat 2017


Moni keskieuroopanmatkaaja valitsee matka-ajankohdakseen joulun tai pääsiäisen. Eikä ihme, sillä juuri nuo kyseiset loma-ajat antavatkin silmille paljon mukavaa ja kaunista katseltavaa kun kaupungit on koristeltuina ja ihmisiä hellitään niin ruoan kuin musiikin suhteen.

Tänä vuonna 2017 pääsiäismarkkinat vietetään Prahassa 1. - 23. huhtikuuta. 

Useat valmiit kaupunkilomien pakettimatkat ovat varmaankin jo buukattuina täyteen, mutta omatoimimatkaajalle löytyy vielä niin lento- kuin hotellipaikkojakin.

Mikäli siis kutkuttaa lähteä tutkailemaan Prahan pääsiäismarkkinoita - täältä näytetään vihreää valoa! Huomioi kuitenkin, että turistejakin on ko. ajankohtana tuplamäärä.

Infoilen lisää eri pääsiäisajan tapahtumista kunhan kevät tästä etenee.



SHARE:

4 kommenttia

  1. Hei Anne! Olen lähdössä Prahaan 2.4. kuudeksi päiväksi. Mukava tietää, että laitat vinkkejä pääsiäisen seudun tapahtumista�� terveisin Soili

    VastaaPoista
  2. Kiitos, ja mukavaa Praha-matkan suunnittelua - ja tietysti itse matkaa : )

    VastaaPoista
  3. Hei!
    Kevät ja Praha, mikä lyömätön yhdistelmä! Nyt jo minullakin 6kerta -7vuoden sisällä :). Lähtöön enää 4päivää!! Tällä kertaa otetaan vauhtia Salzburgista ja Prahaan saavutaan junalla 5.4, keskelle Pääsiäishumua! Rakastan Pääsiäistä ja kevään tuloa!! Liekö syy siinä, että olen syntynyt Pääsiäisenä ;)Sääkin näyttää ennustusten mukaan aurinkoiselta! Kiitos taasen ihanan inspiroivista jutuista! Terveisin Teija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillähän onkin hieno loma tulossa! Keski-Euroopassa onkin kevät jo pidemmällä kuin täällä Pohjolassa. Toivottavasti siellä jo hedelmä- ja magoliapuut ovat kukassa tai ainakin pienillä nupuilla. Ja kyllä, kevät on ihanaa aikaa kun kaikki kasvillisuus heräilee pitkästä talviunesta.

      Hyvää lomaa!

      Poista

© Karhunkadun Kafka
Blog Design by pipdig