17. huhtikuuta 2017

Olutfestivaalit toukokuussa 2017Moikka pitkästä aikaa! Pääsiäinen alkaa olla ohitse ja täälläkin on oltu ihan muualla kuin tietokoneen ja blogin ääressä - ei kuitenkaan tällä kertaa Prahassa. Toivottavasti teilläkin on ollut hyvät ja rentouttavat pyhät (vapaapäivät) takana. Osa onkin viettänyt pääsiäisensä Prahassa ja nauttinut tunnelmasta siellä. Kevät jatkuu ja toukokuu kurkistelee ihan kohta jo oven takana!

Mutta jatketaan eteenpäin ja esitellään teille seuraava tapahtuma toukokuulle. Ne ovat taas tuloillaan: joka keväiset olutfestivaalit. 


Letná-puistossa järjestettävät festarit vietetään 11. - 27. toukokuuta 2017. Tarjolla 150 oman maan panimon olutta,  sekä tietysti jotain syötävää oluen kyytipojaksi.

Liput 100 korunaa per henkilö alueelle.

Komeat tapahtuman kotisivut löydät täältä. Klikkaa sivun oikeasta reunasta Englannin lipun kuvaa ja sivun vasemmasta reunasta pientä neliöpalkkia, sieltä saat esille niin ohjelman kuin muun infon. Valitettavasti en löytänyt tietoa siitä, miten tapahtuma-alue on avoinna, mutta jos matka suuntaa tänne iltapäivällä, varmasti "ovet ovat jo auki".
 
Ohessa alla kartta, joka kertoo raitiovaunut numeroilla ja pysäkit nimillä, jotka kulkevat festarialueen ohi ja, joissa kannattaa jäädä pois. Sparta-urheiluareenan pysäkki taitaa olla paras, sillä punaisella rastilla on merkittynä festivaalialue.


Osoite: Letenská pláň, Praha 7 - Googlen karttalinkki tässä. Antaa tosin Vltava-joen rantaan pisteensä, joten huomioi tämä jos suunnistat tämän kartan mukaan. Festarialue on siis puiston pohjoispuolella.


Karttakuva täältä.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig