1. toukokuuta 2017

Toukokuu ja tauon paikkaToukokuu on alkanut. Se tarkoittaa sitä, että kesä tekee tuloaan yhä lähemmäksi. Kevät on ollut poikkeuksellisen kylmä täällä kotipuolessa, mutta kyllä ne ilmat vielä tästä lämpenevät - ainakin kovasti toivotaan niin. Ehkäpä se alkukesä tuleekin sitten yhtäkkiä lämpimine keleineen, ken tietää.
 
Ilmoittelen tässä pienestä tauosta täällä blogin puolella, sillä nyt pitänee tämä toukokuu keskittyä opintoihin ja saattaa niitäkin valmiiksi eräiltä osin, muuten professori ei tykkää hyvää.
 
Toivottelen mukavia Prahan matkoja toukokuussa sinne meneville ja tottakai myös teille muille, kesän Praha-matkailijoille.
 
Vinkkejä jakoon seuraavan linkin kautta, kurkatkaa löytyykö sieltä omalle alkukesän lomalle jotain mukavaa - linkkiin pääset tästä.
 
Palataan taas!
 
 
 
SHARE:

2 kommenttia

 1. Hei, ei liity tähän postaukseen, mutta mikä on kätevin tapa matkustaa lentokentältä hotelliin? Luin jostakin, että Prahassa on todella kalliit taksit..

  VastaaPoista
 2. Moikka! Tiedän, että lentokentältä lähtee ns. lentokenttäbussi Prahan keskustaan, mutta me emme ole sitä käyttäneet. Tämän aikataulun löytää luultavasti googlettamalla (esim. buses Prague Airport), mutta sitä voi kysyä myös lentokentän infopisteestä.

  Me olemme yleensä tilanneet etukäteen jo koti-Suomessa taksin netin kautta. Hinta on n. 24 euroa per suunta. Taksi odottaa sinua nimitaulun kera kentällä ja vie suoraan hotelliin, myös paluumatkan voi tilata, jolloin pääsee taas suoraan hotellilta lentokentälle. Meillä on näistä vain pelkkiä hyviä kokemuksia. Tässä meidän käyttämämme taksipalvelu eli nettisivu, jos kiinnostaa taksin tilaus suoraan:

  http://www.lentokentta-praha.com/?gclid=CM2vwMet8dMCFUzPsgodcXcGtg

  Suosittelen itse kaupungissa käyttämään eri paikoista toiseen liikkumiseen julkisia liikennevälineitä kuten metroa tai raitiovaunuja. Mikäli taksin ottaa, kannattaa hinta sopia etukäteen tai ainakin tiedustella, mitä maksaa kyyti paikasta A, paikkaan B. Käyttäkää myös keltaista AAA-taksifirmaa, vaikka siitäkin on viime vuosina kuullut hieman huonoa palautetta. Esimerkki muutaman vuoden (2 v.) takaisesta taksimatkasta Prahan Tasavallan aukiolta ylös linnakukkulalle, 250 korunaa eli n. 10 euroa. Tämän päivän hintoja en tiedä.  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig